Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Tα δύο πιο συζητημένα στιγμιότυπα από τις Χρυσές Σφαίρες & στα δύο πρωταγωνιστής ο Ντι Κάπριο

[Alpha]: Χρυσές Σφαίρες: Σάρωσε τα βραβεία η ταινία «The Revenant»Σε θρίαμβο της ταινίας The Revenant εξελίχθηκε η τελετή απονομής των 73ων Χρυσών Σφαιρών, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Λος Άντζελες.

Η ταινία απέσπασε το βραβείο Καλύτερης Δραματικής Ταινίας, ο σκηνοθέτης της Αλεχάντρο Γκονσάλες Ινιάριτου κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Σκηνοθεσίας, ενώ ο πρωταγωνιστής, Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, επιβεβαίωσε τις προβλέψεις που τον ήθελαν φαβορί και απέσπασε το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου σε δραματική ταινία.
Ο μεξικανός σκηνοθέτης είχε τιμηθεί πέρυσι με το Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας για την ταινία Birdman.
Η αμερικανίδα ηθοποιός Μπρι Λάρσον τιμήθηκε με την Χρυσή Σφαίρα Α’ Γυναικείου Ρόλου σε δραματική ταινία για τον ρόλο της στην ταινία Room. Κατά την παραλαβή του βραβείου της, η 26χρονη ηθοποιός έπλεξε το εγκώμιο του Τζέικομπ Τρεμπλέι, του 9χρονου συμπρωταγωνιστή της.
Με τη Χρυσή Σφαίρα Β’ Γυναικείου Ρόλου τιμήθηκε η βρετανίδα ηθοποιός Κέιτ Ουίνσλετ για τον ρόλο της στην ταινία Steve Jobs.
Τη Χρυσή Σφαίρα Β’ Ανδρικού Ρόλου απέσπασε ο 69χρονος ηθοποιός Σιλβέστερ Σταλόνε για την ταινία Creed, στην οποία ενσαρκώνει έναν πρώην πρωταθλητή του μποξ.


ΔΕΙΤΕ στο παρακάτω σύνδεσμο βίντεο: