Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Εως το τέλος της χρονιάς πήρε παράταση το έργο των ομβρίων στο Άργος Ορεστικό (φωτο)


Παράταση έως το τέλος του έτους για το έργο των ομβρίων στο Άργος Ορεστικό – Παρατείνεται και η ταλαιπωρία των πολιτών!!!

Εργοτάξιο το κέντρο της πόλης
Εργοτάξιο θυμίζει το κέντρο του Άργους Ορεστικού εξαιτίας των εργασιών που εκτελούνται για την αποσυμφόρηση των ομβρίων υδάτων, έργο το οποίο ήταν κάτι περισσότερο από αναγκαίο, λόγω των μεγάλων πλημμυρών που σημειώθηκαν στο παρελθόν. Το έργο ξεκίνησε το 2013, με προϋπολογισμό 5,5 εκατομμυρίων ευρώ και θα έπρεπε να είχε παραδοθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, ωστόσο, υπήρξαν κάποιες καθυστερήσεις λόγω των capitalcontrols, αλλά και έκτακτων καιρικών συνθηκών.
argosergoombrion
Ουσιαστικά, αυτή τη στιγμή, το έργο έχει ολοκληρωθεί ως προς το κύριο αντικείμενό του, όμως θα πρέπει να γίνει η ασφαλτόστρωση των δρόμων από όπου διέρχονται οι αγωγοί, πολλοί από τους οποίους είναι κλειστοί, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται σημαντικά οι κάτοικοι του Άργους, ενώ πολλά είναι και τα κυκλοφοριακά προβλήματα που δημιουργούνται.
Η ταλαιπωρία των κατοίκων του Άργους, πάντως, θα τελειώσει έως το τέλος του έτους, καθώς στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αποφασίστηκε να δοθεί παράταση στον ανάδοχο εργολάβο, προκειμένου να ολοκληρώσει τις εργασίες.
Γιάννα Λούσιου-http://www.sentra.com.gr/