Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

29/5-1/6: Εκδηλώσεις ΠΑΣ Λεύκης Καστοριάς για το τετραήμερο του Αγίου Πνεύματος


Εκδηλώσεις ΠΑΣ Λεύκης το τετραήμερο του Αγίου Πνεύματος
Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει ο ΠΑΣ Λεύκης για το τετραήμερο του Αγίου Πνεύματος.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/5/15:
ΜΟΥΣΙΚΟΡΑΜΑ & ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΧΙΛΙΟΔΕΝΔΡΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/5/15:
ΧΑΛΚΙΝΑ ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ & ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΔΙΣΠΗΛΙΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 31/5/15:
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΕΡΑΚΙ & ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 1/6/15:
ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ ΗΧΟΣ & ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΑΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΟΠΑΚ ΜΥΗΣΙΣ

Όλα έτοιμα και ο καιρός καλός για τις εκδηλώσεις του ΠΑΣ Λεύκης!!!

013Μετά από δουλειά πολλών εβδομάδων, οι τελευταίες πινελιές προστέθηκαν εχθές και πλέον, με την βοήθεια και του πολύ καλού καιρού που διαφαίνεται να ανοίγει, όλα είναι έτοιμα για τις 4ήμερες εκδηλώσεις στην Λεύκη με αφορμή τον εορτασμό Του Αγίου Πνεύματος!!!
Με τις συντονισμένες ενέργειες όλων των πλευρών που ενεπλάκησαν, από όποιο πόστο και με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο διέθετε και μπορούσε ο καθένας, το χωριό μας έχει βάλει στην κυριολεξία τα καλά του και περιμένει να υποδεχτεί τους καλεσμένους από όλες τις περιοχές εντός και εκτός του νομού μας. (για το πρόγραμμα κάντε κλικ εδώ).
Πολλά μπράβο στις εθελόντριες γυναίκες για τον καθαρισμό και στολισμό του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Λεύκης, τα μέλη και φίλους του ΠΑΣ Λεύκης για το βάψιμο και την προετοιμασία του χώρου των εκδηλώσεων, στον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Λεύκης για τον καθαρισμό των πάρκων και των παρόδιων χώρων, αλλά και στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και της Αντι-περιφέρειας Καστοριάς που συνέδραμαν σε ότι τους ζητήθηκε.
Τίποτα βέβαια δεν θα ήταν δυνατό αν δεν υπήρχαν οι δεκάδες εθελοντές από την μια πλευρά αλλά και οι άλλοι τόσοι χορηγοί από την άλλη, οι οποίοι στηρίζουν τόσο με υλικά όσο και με άυλα μέσα τις εκδηλώσεις μας.
Χρόνια πολλά σε όλους, υγεία και φώτιση για όλο τον κόσμο.
003006011014213214222240apo palio kinito 1290apo palio kinito 1291apo palio kinito 1293
http://www.pas-lefkis.gr/