Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Συναντήσεις του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου με τοπικούς φορείς

diamantopoulos58

Βαγγέλης Διαμαντόπουλος Βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε την Παρασκευή 27 Μαρτίου με εκπροσώπους της διοίκησης της ΓΕΟΚ που έθεσαν κυρίως το
θέμα των αδειών γεωτρήσεων. Καθώς ο νομός Καστοριάς και ιδιαίτερα τα παραλίμνια χωριά παρουσιάζουν ιδιομορφίες ως προς το θέμα αυτό ο Βουλευτής δεσμεύτηκε να ενημερώσει σχετικά το αρμόδιο Υπουργείο ώστε να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες προκειμένου να μπορούν οι αγρότες της περιοχής μας να συνεχίζουν απρόσκοπτα την αγροτική τους δραστηριότητα.
Ακολούθησε συνάντηση με μέλη του νέου ΔΣ του σωματείου εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στο πλαίσιο εθιμοτυπικής γνωριμίας με τον Βουλευτή, όπου επιβεβαιώθηκε η γνωστή θέση και στάση της νέας κυβέρνησης ότι η ΛΑΡΚΟ δεν κατακερματίζεται και δεν ξεπουλιέται. Όπως άλλωστε έγινε ήδη γνωστό στη συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι των σωματείων με τον Αν. Υπουργό Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα, η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να εξασφαλίσει την ανάπτυξη της ΛΑΡΚΟ προς όφελος του δημοσίου και κατ’ επέκταση των πολιτών.
Τέλος, τον Βουλευτή επισκέφθηκαν εκπρόσωποι του Αγροτικού Συνεταιρισμού Άργους, που έθεσαν το βασικό ζήτημα των μετακλητών εργατών γης, για το οποίο ο Βουλευτής έχει ήδη αναλάβει δράση. Επιπλέον προτάσεις θα αποσταλούν υπό μορφή υπομνήματος στον Βουλευτή προκειμένου να συσχετιστούν με τα ανάλογα ζητήματα που έχουν τεθεί και από άλλους αγροτικούς φορείς.
Οι συναντήσεις με φορείς συνεχίζονται βάσει των αιτημάτων των φορέων καθώς και του προγράμματος του Βουλευτή.