Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Συνέντευξη του παίκτη της ομάδας μπάσκετ του ΑΣ Καστοριάς, Δημήτρη Δαραβίγκα.



Συνέντευξη παραχώρησε στο Sport Kaster ο παίκτης της ομάδας μπάσκετ του ΑΣ Καστοριάς, Δημήτρης Δαραβίγκας.
Ο Δημήτρης είναι 30 χρονών και αγωνίζεται στην θέση 2-3. Ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Καστοριάς εδώ και δέκα χρόνια(με μικρή  διακοπή 3
χρόνων, όπου πήρε μετεγγραφή στο Άργος). Αποτελεί ένα παίχτη βαρόμετρο για την ομάδα καθώς διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία για την κατηγόρια ( στο πέρασμα από το Άργος είχε αγωνιστεί στην Γ εθνική, με εξίσου μεγάλη επιτυχία). Την περασμένη σεζόν, όπου η ομάδα πάλευε για την παραμονή στην κατηγορία, συνέβαλε τα μέγιστα έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος.
Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης αναφέρθηκε στον στόχο της ομάδας για την φετινή σεζόν καθώς επίσης για το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια.
Όπως μας είπε αρχικά, ξεκινώντας την συζήτηση μας, μία ομάδα για να είναι καλή και ανταγωνιστική πρέπει να αποτελείται από άτομα που αγαπούν αυτό που κάνουν και έχουν όρεξη για δουλειά και αυτό το κάνει και με το παραπάνω η παρούσα διοίκηση, και κυριώς ο πρόεδρος Ναούμ Δίτσιος.
Αναφέρθηκε αρχικά στην μεγάλη προσπάθεια που έκανε φέτος η διοίκηση , η οποία ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη και ενίσχυσε σημαντικά την ομάδα σε όλους τους τομείς, από την πρόσληψη παγκοσμίως αναγνωρισμένου γυμναστή ως  και τις μετεγγραφές  έμπειρων παικτών, οι οποίοι μέχρι τώρα έχουν βοηθήσει την ομάδα. Επίσης μας μίλησε για την πολύ καλή δουλειά που κάνει ο προπονητής, ο κ. Γιώργος Σούλιος, ο οποίος διαχειρίζεται  σωστά το υλικό που έχει και το σημαντικότερο δίνει ευκαιρίες στα νεότερα  παιδιά της ομάδας.
Σε ερώτηση μας για τον στόχο της ομάδας για φέτος, ο Δημήτρης μας είπε πως φέτος ναι μεν η ομάδα έχει δυναμώσει σε όλες τις θέσεις και μπορεί να πρωταγωνιστήσει αλλά κρατάν χαμηλούς τόνους και κοιτάνε το κάθε ματς ξεχωριστά ώσπου να φτάσουν στο τέλος της σεζόν για να κάνουν ταμείο.
Επίσης μιλήσαμε και για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μεταξύ των παικτών, γιατί μια ομάδα για να είναι δυνατή πρέπει να έχει άριστο κλίμα στα αποδυτήρια.
‘’ Είμαστε μια οικογένεια όλα τα παιδιά της ομάδας, από τον μικρότερο ως τον μεγαλύτερο και αυτό είναι που μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς’’ ήταν τα λόγια του Δημήτρη.
Τέλος θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας ο οποίος  είναι δίπλα τους σε κάθε παιχνίδι και τους στηρίζει, ακόμα και αν αυτό είναι εκτός έδρας.
Εμείς με την σειρά μας αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τον Δημήτρη γι αυτήν την συνέντευξη και να του ευχηθούμε πρώτα απ’ όλα να είναι υγιείς, χωρίς τραυματισμούς και να συνεχίσει τις πολύ καλές του εμφανίσεις.
Sport Kaster