Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Το σοκαριστικό πείραμα με τα Fast Food! Ποια ουσία περιέχουν μέσα τα μπέργκερ και δεν μουχλιάζουν όσες μέρες κι αν περάσουν;;;(Video)

Κίνδυνος-ΘΑΝΑΤΟΣ! Το σοκαριστικό πείραμα με τα Fast Food! Ποια ουσία περιέχουν μέσα τα μπέργκερ και δεν μουχλιάζουν όσες μέρες κι αν περάσουν;;;(Video)
Στο παρακάτω timelapse βίντεο, μπορείτε να δείτε γίνονται τα χάμπουργκερ εφτά αλυσίδων fast food σε διάστημα 30 ημερών. Όπως θα δείτε, κάποια είναι γεμάτα μούχλα, άλλα έχουν μουχλιάσει ελάχιστα, ενώ το μπέργκερ που παράγει μία εταιρία δεν έχει κανένα σημάδι. Δηλαδή, είναι σαν να το σέρβιραν μόλις στον πελάτη για να το καταναλώσει.
Το κάθε μπέργκερ τοποθετήθηκε σε ένα σφραγισμένο γυάλινο βάζο πριν βγει προς... επιθεώρηση.
Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί το μπέργκερ που δεν αλλοιώθηκε καθόλου ανήκει στη γνωστή αλυσίδα γρήγορης εστίασης, McDonald's!
Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν λίγους μήνες η εταιρία κατηγορήθηκε ότι χρησιμοποιεί στα φαγητά της φορμαλδεΰδη. Τι είναι αυτή η ουσία;;;
Μια χημική ουσία παστώματος που χρησιμοποιείται για να συντηρήσει τα πτώματα. Είναι εξαιρετικά τοξική για το νευρικό σύστημα, προκαλώντας τύφλωση, εγκεφαλική βλάβη και επιληπτικές κρίσεις. Το αμερικανικό υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών παραδέχεται ανοιχτά ότι η φορμαλδεΰδη προκαλεί καρκίνο. Μπορείτε να το δείτε αυτό και οι ίδιοι στον Εθνικό ιστοχώρο Προγράμματος Τοξικολογίας, που χαρακτηρίζει τη 12η Έκθεση της για τις καρκινογόνες ουσίες.