Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΙΤΕ 5 μεταγλωτισμένες παιδικές ταινίες για αυτά τα Χριστούγεννα !!


family dvdΔΕΙΤΕ 5 μεταγλωτισμένες παιδικές ταινίες για αυτά τα Χριστούγεννα

1.Abominable Christmas (Τρομερά Χριστούγεννα)
abominable
Δύο Χιονόπαιδα των Ιμαλαΐων (Yeti) διώκονται από το καταφύγιό τους στο βουνό και αναγκάζονται να κάνουν Χριστούγεννα με το ζώο που φοβούνται πιο πολύ: τον Άνθρωπο. Παρ” όλες τις κατεργαριές τους, μαθαίνουν το νόημα των Χριστουγέννων και βοηθούν την οικογένεια να εκτιμήσει την αξία των μελών της
2.Merry Madagascar!  Χριστούγεννα αλα Μαγαδασκάρη!
madagaskari
Ο Αγιος Βασίλης συνετρίβη στο νησί και παθαίνει αμνησία κάτι που βάζει τα Χριστούγεννα σε κίνδυνο. Οι Alex, Marty, Melman και Gloria παίρνουν τα ηνία παραδίδουν τα δώρα και σώζουν τις διακοπές, αλλά ελπίζουν επίσης να χρησιμοποιήσουν το έλκηθρο για να επιστρέψουν στο σπίτι τους ,στην πόλη της Νέας Υόρκης…
3.Η Πεντάμορφη και το Τέρας 2
beauti
Οι ήρωες που γνωρίσαμε στην πρώτη ταινία ετοιμάζονται να γιορτάσουν τα πρώτα Χριστούγεννα στο κάστρο όπου η φοβερή κατάρα της μάγισσας τους είχε μετατρέψει όλους σε έμψυχα αντικείμενα και τον πρίγκηπα σε τέρας.Μια μέρα πριν ξημερώσουν τα χριστούγεννα και οι ετοιμασίες είναι στο αποκορύφωμα τους Η συζήτηση όμως θα τους κάνει όλους να θυμηθούν τα προηγούμενα Χριστούγεννα.Τότε που τα μάγια δεν είχαν ακόμη λυθεί.Θα μας μεταφέρουν λοιπόν στα μαγεμένα Χριστούγεννα της Μπελ και θα δούμε πώς ο κακός Φόρτε παραλίγο θα είχε καταφέρει να απομακρύνει την Μπελ από το κάστρο προκειμένου να κρατήσει τον πρίγκηπα δέσμιο στα μάγια του αλλά και στη μουσική του.
4.Και η αγαπημένη μας..Planes
Planes
Ο Ντάστι είναι ένα γρήγορο και καλόκαρδο ψεκαστικό αεροπλάνο που ονειρεύεται να λάβει μέρος σε έναν εξαιρετικά απαιτητικό εναέριο αγώνα ταχύτητας. Υπάρχουν όμως μερικά εμπόδια, όπως ότι ο Ντάστι δεν είναι φτιαγμένος για να πετάει σε αγώνες και το κυριότερο ότι τρέμει τα ύψη. Παρόλους του φόβους του και χάρη στην ενθάρρυνση του μέντορα του Σκίπερ, ενός μαχητικού αεροπλάνου του πολεμικού ναυτικού, ο πρωταγωνιστής με τον ένα κινητήρα και τους μόλις 680 ίππους του καταφέρνει να κριθεί, οριακά βέβαια, υποψήφιος για να διαγωνιστεί. Το φιλότιμο του Ντάστι και το γεγονός ότι είναι πραγματικά γρήγορος θα απειλήσουν τον πρωταθλητή Ριπστίγκερ, που θα κάνει τα πάντα για να αποτύχει ο αντίπαλος του. Όταν όμως θα συμβεί μια μεγάλη κακοτυχία στο αποκορύφωμα του αγώνα, ο Ντάστι θα χρειαστεί όλο του το κουράγιο για να ανταποκριθεί στην υπέρτατη δοκιμασία. Με την υποστήριξη των παλιών και νέων του φίλων, ο ήρωας θα φτάσει τόσο ψηλά όσο δεν είχε ποτέ του ονειρευτεί. Και μαζί του όλοι εμείς.

Δείτε το TRAILER:
5. Barbie and Her Sisters in a Pony Tale
Barbie_&_Her_Sisters
Μπάρμπι και οι αδελφές της πηγαίνουν στην Ελβετία για μια περιπέτεια στις μαγευτικές Άλπεις και είναι ενθουσιασμένες που θα περάσουν το καλοκαίρι τους σε μια ακαδημία με άλογα. Η Μπάρμπι ανυπομονεί να βρει καινούργιο άλογο για να το φέρει στο Μαλιμπού. Η Στέισι είναι πολύ ενθουσιασμένη να αποδείξει οτι είναι ιππέας. Το μόνο που θέλει η Τσέλσι είναι να ιππεύσει μεγάλο άλογο και η Σκίπερ ενδιαφέρεται περισσότερο να γράψει για αυτήν την εμπειρία παρά να την ζήσει.
Οι διακοπές τους ξεκίνησαν υπέροχα αλλά όταν η Μπάρμπι ανακαλύπτει ένα μυστηριώδες άλογο στο δάσος τα πράγματα γίνονται πραγματικά μαγευτικά .
Καλή σας διασκέδαση!