Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Athens Flying Week: Δείτε την εντυπωσιακή πτήση του F16 και τα αεροπλάνα που «ξύπνησαν» το Φάληρο (φωτό & βίντεο)

Αυτή τη φορά, δεν πήγαμε στο Φάληρο για να δούμε αν "κουνιούνται οι βάρκες" κατά τη λαϊκή ρήση. Πήγαμε όμως για να δούμε αν πετάνε τα αεροπλάνα.





Και τα αεροπλάνα που πέταξαν τελικά ήταν πολλά και εντυπωσιακά, δίνοντας μας μια πρώτη γεύση για το τί θα ακολουθήσει την Παρασκευή και το Σάββατο στο αεροδρόμιο του Τατοΐου.

Το pre-show του Athens Flying Week-2014 διεξήχθη το απόγευμα της Πέμπτης στην παραλία Παλαιού Φαλήρου.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει επιθετικά ελικόπτερα Apache του Στρατού μας, την Demo Τeam της Βελγικής Αεροπορίας με F-16, την Aegean μαζί με την Olympic Air, καθώς και τρία υδροπλάνα της Avio Dream.

H πτήση του F-16 σε δύο μέρη:



Athens Flying Week - Φάληρο Pre-Show... by News247


Athens Flying Week - Φάληρο Pre-Show... by News247


Τις εντυπώσεις έκλεψε με ευκολία η εκπληκτική πορεία του F16 σε συνθήκες προσομοίωσης καταδίωξης που έκανε τον κόσμο να χειροκροτήσει και να κρατήσει το κεφάλι του ψηλά. Αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος των διοργανωτών. Για λίγες ώρες, να σηκώσουμε το κεφάλι μας "ψηλά", με τη μεταφορική και την κυριολεκτική έννοια.
Η πτήση των Apache:


Athens Flying Week - Φάληρο Pre-Show. Apache by News247

Δυστυχώς δεν πραγματοποιήθηκε η επίδειξη των Red Arrows της Βασιλικής Αεροπορίας (RAF) της Βρετανίας,  λόγω τεχνικού προβλήματος που παρουσιάστηκε σε ένα από τα αεροσκάφη τους στη διαδρομή τους από την Ιταλία προς την Ελλάδα.






 http://eirinika.gr/