Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Η πριγκιπική ντουλάπα της Mariah Carey!!


MCareyCloset01_thehomeissue-2x

Περισσότερα από 1.000 παπούτσια, χιλιάδες ρούχα και πάρα πολλά τετραγωνικά πολυτέλειας
για να χωρέσουν όλα!
Με φωνή που έχει την ικανότητα να αγγίζει νότες πέρα από την 7η οκτάβα η Mariah Carey θα ήταν θαύμα αν δεν είχε καταφέρει να κερδίσει τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Η ιστορία της θυμίζει το παραμύθι της Σταχτοπούτας και το κορίτσι που μοιραζόταν ένα δωμάτιο στο Μανχάταν με άλλες τέσσερις φοιτήτριες έχοντας μόνο ένα ζευγάρι παπούτσια, τώρα έχει πολλά ακίνητα μαζί με ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη που διαθέτει μια τεράστια ντουλάπα για τα περισσότερα από 1000 ζευγάρια παπούτσια της.
MCareyCloset02_thehomeissue
Το όνειρο κάθε γυναίκας, ένα «μαγαζί» με ρούχα μέσα στο σπίτι.
Βέβαια η ντουλάπα της Mariah δεν μοιάζει καθόλου με ντουλάπα αλλά με πολυτελή μπουτίκ ρούχων. Αμέτρητα πανάκριβα φορέματα και ρούχα επώνυμων σχεδιαστών τα οποία είναι ταξινομημένα σύμφωνα με το χρώμα και τον τύπο, τσάντες, ζώνες, κοσμήματα και φυσικά εκατοντάδες ζευγάρια παπούτσια κάθε είδους.
Υπέροχα έπιπλα και καθρέφτες, ακριβά φωτιστικά, δάπεδο με χρυσά αστέρια και το αρχικό του ονόματος της Mariah συνθέτουν ένα μπουντουάρ που αρμόζει σε πριγκίπισσα βγαλμένη από παραμύθι. Η διάσταση του χώρου δεν είναι γνωστή όμως όπως μπορείτε να δείτε είναι ένα ολόκληρο διαμέρισμα. Και μην νομίζετε πως ψάχνει μόνη της να βρει τι θα φορέσει κάθε μέρα γιατί υπάρχει προσωπικό μόνο για να της διαλέγει ρούχα και για να τη ντύνει αφού η ίδια δεν σκύβει ούτε για να βάλει τα παπούτσια της.
MCareyCloset03_thehomeissue
Κι όμως, για την Mariah μία τέτοια ντουλάπα δεν είναι αρκετή.
Αν αυτό σας φαίνεται πολύ τι θα λέγατε αν μαθαίνατε πως στο ίδιο σπίτι υπάρχουν και άλλες τέτοιες ντουλάπες; Όπως ομολόγησε η Mariah στους τρείς ορόφους στο σπίτι της στο Tribeca υπάρχουν άλλες τρεις ντουλάπες που δεν τις έχει δείξει. Μία για τα εσώρουχα της, ακόμα μία για παπούτσια και ένας υπέροχος χώρος με κινούμενες ντουλάπες που σχεδίασε μαζί με τον αρχιτέκτονα Mario Buatta όπου διαλέγει τα ρούχα μαζί με τους στυλίστες της.
Τα ρούχα και τα παπούτσια είναι μεγάλο μέρος της ζωής της και έχει δουλέψει πολύ για να τα αποκτήσει. Όπως η ίδια Mariah Carrey έχει δηλώσει «Όταν ήμουν 17 έπρεπε να φοράω τα παπούτσια της μητέρας μου και τα πόδια μου δεν χωρούσαν μέσα σε αυτά. Ήταν ένας πραγματικά κρύος χειμώνας και σκέφτηκα: Μία μέρα θα έχω τόσα πολλά παπούτσια».