Και ακτινίδιο και πεπόνι και λιαστές ντομάτες και ζαμπόν και
βαλσάμικο. Ποιός είπε πως δεν ταιριάζουν; Αυτά τα καναπεδάκια θα θέλετε
να "φιλοξενούν" τον ουρανίσκο σας, για πολύ καιρό!
Και σε χρόνο dt, απολαμβάνετε μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σας, τα πιο ανατρεπτικά καναπεδάκια!
γράφει η Κρυσταλλία Γιαμουρίδου, food blogger και συνεργάτιδα του 4yourfamily.gr
Τη βρίσκετε και στο http://www.mycookingsecrets.com/
Υλικά (για 4 άτομα)
- 25γρ. μίνι κράκερ, αλμυρά
- 1 ακτινίδιο, καθαρισμένο, σε κυβάκια
- 1 φέτα πεπόνι, σε κυβάκια
- 2 λιαστές ντομάτες, ψιλοκομμένες
- 1 φέτα ζαμπόν ή προσούτο
- κρέμα βαλσάμικου
Βήματα
Τοποθετούμε τα κράκερ σε μια πιατέλα. Σε
ένα μικρό μπολάκι ανακατεύουμε το ακτινίδιο, το πεπόνι και τις λιαστές
ντομάτες. Βάζουμε μια μικρή ποσότητα σε κάθε κράκερ. Κόβουμε με τα χέρια
μας το ζαμπόν σε μικρά κομματάκια και το βάζουμε πάνω από κάθε μείγμα.
Ρίχνουμε 1-2 σταγόνες κρέμας βαλσαμικού σε κάθε καναπεδάκι.Και σε χρόνο dt, απολαμβάνετε μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σας, τα πιο ανατρεπτικά καναπεδάκια!
γράφει η Κρυσταλλία Γιαμουρίδου, food blogger και συνεργάτιδα του 4yourfamily.gr
Τη βρίσκετε και στο http://www.mycookingsecrets.com/