Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Η μικρή αρκουδίτσα Ζωή μέσα από ένα βίντεο!!


zoe 210
Η «Ζωή», είναι το μικρό αρκουδάκι που βρέθηκε χωρίς τη μητέρα του σε δασική περιοχή της Καστοριάς. Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ανέλαβε την περίθαλψή της με στόχο την τελική επανένταξη στη φύση.
Ήδη η φροντίδα που λαμβάνει το αρκουδάκι από το ειδικευμένο προσωπικό του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ έχει ήδη φέρει εμφανή αποτελέσματα. Η Ζωή δείχνει πολύ καλά, τρώει πλέον κανονικά και με αρκετή όρεξη, έχοντας επανακτήσει τις δυνάμεις και το βάρος που είχε χάσει όταν περιπλανήθηκε χωρίς τη μητέρα της. Η καθημερινή διατροφή της έχει εμπλουτιστεί αρκετά κι έτσι εκτός από γάλα πλέον περιλαμβάνει φρούτα, γιαούρτι και δημητριακά. Έχοντας ήδη συμπληρώσει περισσότερο από ένα μήνα παρουσίας στο Κέντρο Περίθαλψης και Επανένταξης ορφανών αρκούδων έχει αρχίσει να δείχνει σημάδια του χαρακτήρα της! Είναι αρκετά περίεργη και θαρραλέα είναι, ενώ της αρέσει να δοκιμάζει συνέχεια καινούρια πράγματα.
Είναι πολύ επιφυλακτική με τους ανθρώπους και αποφεύγει με κάθε τρόπο την ανθρώπινη επαφή, κάτι που αποτελεί και στόχο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ προκειμένου να μην αναγνωρίζει τον άνθρωπο ως φίλο. Επιπλέον, ως παιδί, τρελαίνεται για παιχνίδια με τους κορμούς και με το νερό της πισίνας της.


το ειδαμε στο φούιτ