Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Πρόσωπα της πόλης - "Βενετία Λιολιοπούλου - Πετκανά"













 To Δες Καστοριά σας συστήνει την Βενετία Λιολιοπούλου - Πετκανά.



Γεννήθηκε το 1980 και είναι μόνιμη κάτοικος του Άργους Ορεστικού . Διετέλεσε επί μια πενταετία
καθηγήτρια Πληροφορικής στις σχολές ΕΠ.ΑΣ ΟΑΕΔ Καστοριάς. Εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος στο υποκατάστημα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Καστοριάς.


 Είναι παντρεμένη με τον στρατιωτικό Ζήση Πετκανά και μητέρα τριών κοριτσιών ηλικίας 8, 5 και 3 ετών.





Έχει εκλεγεί τακτικό μέλος του Δ.Σ., του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού και εκτελεί χρέη γραμματέα.
  Το ενδιαφέρον και η αγάπη της για τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε την  οδήγησαν στην απόφαση να συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία, με σκοπό να υπηρετήσει με ανιδιοτέλεια και συνέπεια το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και να συμβάλει στην προώθηση ζητημάτων που απασχολούν τους κατοίκους των περιοχών του διευρυμένου Δήμου Άργους Ορεστικού. 


Λιολιοπούλου – Πετκανά Βενετία του Γεωργίου (υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Άργους Ορεστικού με τον Πάνο Κεπαπτσόγλου)





*Επιλέγουμε κάποια απ΄τα πρόσωπα του facebook και μη, που με τις αναρτήσεις τους, νομίζουμε παίζουν κάποιο ρόλο, ανάλογα με την ιδιότητά του ο καθένας, για την πόλη μας αλλά και το νομό μας ευρύτερα...
 
  Για να γίνεις εσύ ο επόμενος, ή η επόμενη που θα μετέχει στην στήλη "Πρόσωπα", απλά στείλε μας ένα email στο deskastoria80@gmail.gr με τίτλο Πρόσωπα της πόλης και θα αναλάβουμε εμείς τα υπόλοιπα.