Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ:Η “Απονομή Τιμητικών Επαίνων" από τον Δήμαρχο Καστοριάς!!(φωτογραφίες-βίντεο)!!

Ιστορική συνάντηση μεταξύ «Παλιού» και «Νέου» στα πλαίσια της βράβευσης των Εθελοντών του
Run Greece Καστόρια. Ο Σάκης Καρανικολοπουλος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Καστοριάς στην αίθουσα του Δημοτικού συμβούλιου και ο Δήμαρχος συγχάρηκε τον συνυποψήφιο του στις επερχόμενες εκλογές για την συνεισφορά του στα κοινά του δήμου σπάζοντας και τον πάγο και δείχνοντας ότι κάνεις δεν έχει να χωρίσει τίποτα. Διότι Καστόρια γίνεται, χωρισμένη και χωρίς εθελοντές δεν γίνεται!!

Φωτογραφίες-Βίντεο : Εθελοντική Εργασία Καστοριάς
Βασίλης Στάμος


karanikolop
Αν και κατεβαίνουν αντίπαλοι στις προσεχείς εκλογές, σήμερα σε ειδική εκδήλωση ο Μανώλης Χατζησυμεωνίδης τίμησε μεταξύ άλλων και τον Σάκη Καρανικολόπουλο, από τα πιο δραστήρια μέλη της Εθελοντικής Εργασίας Καστοριάς και υποψήφιο Δήμαρχο του Δήμου Καστοριάς με το συνδυασμό ΕΝ ΔΗΜΟ.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 και ώρα 19.00μ.μ. στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς στην εκδήλωση “Απονομής Τιμητικών Επαίνων στους Εθελοντές  του  RUN GREECE 2013″, μια εκδήλωση του Δήμου Καστοριάς, της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και της Ε.Α.Σ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας.
Πέρσι στο RUN GREECE KASTORIA η Εθελοντική Εργασία Καστοριάς είχε συμβάλει μαζί με τους υπόλοιπους εθελοντές σημαντικά στη μεγάλη επιτυχία της αθλητικής διοργάνωσης.