Τρίτη 29 Απριλίου 2014

10/05:ΜΕΤ Opera Live in HD:«LA CENERENTOLA» στο ΤΕΙ Καστοριάς!!


CAPATo υπέροχο έργο «Così fan tutte» («Έτσι Κάνουν Όλες»), του Wolfgang Amadeus Mozart, παρακολούθησαν οι φίλοι της όπερας το π.Σάββατο 26
Απριλίου 2014  στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καστοριάς στο πλαίσιο του βραβευμένου προγράμματος «The Met: Live in HD». Ο μαέστρος James Levine διεύθυνε την αγαπημένη όπερα του Mozart γύρω από τις δοκιμασίες των δεσμών του έρωτα. Τα νεαρά αστέρια της Met, Susanna Phillips και Isabel Leonard ερμήνευσαν τους βασικούς ρόλους των αδελφών Φιορντιλίτζι και Ντοραμπέλα, ο Matthew Polenzani και ο Rodion Pogossov ήταν οι αγαπημένοι τους, ενώ η Danielle de Niese ερμήνευσε την πανέξυπνη Ντεσπίνα.
Η επόμενη και τελευταία παράσταση της φετινής σεζόν «LA CENERENTOLA» του Gioachino Rossini θα προβληθεί το Σάββατο 10 Μαΐου  2014 .
Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό 18€ και Μειωμένο 13€ (ΑΜΕΑ, φοιτητικό, παιδικό και ανέργων) Πληροφορίες στο τηλ. 2467028999
Στην εφημερίδα «ΟΔΟΣ» -Αρ. φύλλου 739 που θα κυκλοφορήσει τη Πέμπτη 8 Μαΐου  2014 θα διατίθεται «Κουπόνι Προσφοράς 1 εισιτήριο + 1 δωρεάν»  (δηλαδή 18 ευρώ για δύο άτομα) για την συγκεκριμένη παράσταση. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και ονομαστικός κατάλογος που θα καταρτίσει η εφημερίδα (τηλ. 2467029638, odos-kst@otenet.gr) μέχρι εξαντλήσεως της προσφοράς. Την ημέρα της παράστασης δε θα γίνει αποδεκτό κουπόνι προσφοράς χωρίς προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία με την Εφημερίδα «ΟΔΟΣ».
Τη μεγάλη συνεργασία με την Μητροπολιτική Όπερα της Νέας Υόρκης μέσω το Ομίλου ΑΝΤ1 εξασφάλισε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Καστοριάς ΟΡΕΣΤΙΑΣ και για την ερχόμενη σεζόν 2014-2015 η οποία θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2014 προσφέροντας στους φίλους της όπερας ένα ξεχωριστό πολιτιστικό θέαμα, με την υπογραφή των πιο καταξιωμένων καλλιτεχνών της παγκόσμιας λυρικής σκηνής. Το ερχόμενο φθινόπωρο πρόκειται να προβληθούν και παραστάσεις μπαλέτου του Royal Ballet της Royal Opera House του Λονδίνου .