Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Πρόσωπα της πόλης - "Θωμάς Ι. Τομόπουλος"









Το deskastoria.gr σας παρουσιάζει τον Τom I.Tomopoulos...!!

Ο Θωμάς Ι. Τομόπουλος είναι δημοσιογράφος, ιδρυτής του Kastoriaevents.gr και ραδιοφωνικός παραγωγός. Γεννήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 1992 στην Καστοριά, παρ’ όλα αυτά έχει και Κυπριακή
Ιθαγένεια λόγω της μητέρας του.

Σπουδές Το 2009 πέρασε με πανελλήνιες εξετάσεις στo ΤΕΙ Καστοριάς και στο τμήμα Διεθνούς Εμπορίου. Δεν είχε ολοκληρώσει τις σπουδές του - ήδη ως φοιτητής άρχισε να εργάζεται στην ηλεκτρονική δημοσιογραφία. 













Επαγγελματική καριέρα 

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του καριέρα στις αρχές του 2010, στον ραδιοφωνικό σταθμό Kastoria Fm 91,5 ως φοιτητής. Ασχολήθηκε με το πολιτικό, αθλητικό και αστυνομικό ρεπορτάζ και έχει συζητήσει με δημοφιλείς ανθρώπους του χώρου όπως είναι ο Φίλλιπος Πετσάλνικος, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ακόμα με τον Κώστα Χαρδαβέλλα τον Χάρη Λαζαρόπουλο και την Κιμ Κίλιαν. Συνέχισε κάνοντας κάνοντας εκπομπή στον ερωτικό ραδιοφωνικό σταθμό Έρωτας 92 Fm όπου σήμερα έχει την θέση του Διευθυντή Προγράμματος. Επίσης, έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες Καστοριανή Εστία και την Εφημερίδα Ορίζοντες. 






Το έτος 2013 δημιουργεί την δημοφιλή ιστοσελίδα www.kastoriaevents.gr όπου μέσα σε 2 μήνες ξεπερνά τους 4.500 επισκέπτες καθημερινά καικάνει την διαφορά με την απήχηση στην σελίδα στο facebook που ξεπερνά τις 19.000 άτομα σε κάθε δημοσίευση. Ακόμα κάνει Promotion σε όλα τα μαγαζιά διασκέδασης της Καστοριάς και λαμβάνει μέρος σε φιλανθρωπικούς σκοπούς Τον Οκτώβριο του 2013 γίνεται παράλληλα με τα υπόλοιπα επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρείας Mad Medoly (Εταιρεία Πνευματικών Δικαιωμάτων) της εταιρείας Mad. 








Ακόμα από το 2012 είναι Πρόεδρος του Χορευτικού Συγκροτήματος Αμαρυλλίς Οικογενειακή κατάσταση Άγαμος. Ελεύθερος Χρόνος Ποδόσφαιρο, Γυμναστήριο,Snowboard, Ψάρεμα, Παραδοσιακοί Χοροί, Υπολογιστές ,Μουσική,Camping, Κολύμβηση,Mountain Bike, Αναρρίχηση.












*Επιλέγουμε κάποια απ΄τα πρόσωπα του facebook και μη, που με τις αναρτήσεις τους, νομίζουμε παίζουν κάποιο ρόλο, ανάλογα με την ιδιότητά του ο καθένας, για την πόλη μας αλλά και το νομό μας ευρύτερα...
 
Για να γίνεις εσύ ο επόμενος, ή η επόμενη που θα μετέχει στην στήλη "Πρόσωπα", απλά στείλε μας ένα email στο deskastoria80@gmail.gr με τίτλο Πρόσωπα της πόλης και θα αναλάβουμε εμείς τα υπόλοιπα.