Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Οι Συνοριακοί φύλακες ζητούν την απόδοση του πλεονάσματος στους ένστολους.

Η Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. ζητά την απόδοση του πλεονάσματος στους ενστόλους μετά τις εκλογές Μαϊου!


Η Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. ζητά απο την Κυβέρνηση:
-    Απόδοση του πλεονάσματος μετά τις ευροεκλογές για την μη επιρροή του εκλογικού Σώματος.
-    Αποκατάσταση του λόγου της Κυβέρνησης για απόδοση ποσού του πλεονάσματος όχι στους ενστόλους αλλά σε μέρος των ενστόλων.
-    Να αφαιρέσει πάγιες οικογενειακές εισφορές απο το ποσό του πλαφόν των μεικτών μηνιαίων αποδοχών.
Θεσσαλονίκη 21.03.2014
Δ Ε Λ Τ Ι Ο    T Y Π O Y
"Μη δοκιμάζετε τις πλάτες των ένστολων με το πλεόνασμα"

Η Κυβέρνηση επέλεξε εδώ και ένα εξάμηνο να διατυμπανίζει την απόδοση μέρους του πλεονάσματος στους ένστολους αποκαθιστώντας , εν μέρει , προεκλογικές δεσμεύσεις του ιδίου του Πρωθυπουργού για αποκατάσταση των μισθολογίων των ένστολων.
Σήμερα λοιπόν, κι αφού όλο αυτό το διάστημα σκόρπισε υποσχέσεις για απόδοση του πλεονάσματος, έρχεται να επαληθεύσει αυτό που από την πρώτη στιγμή είχαμε διαπιστώσει.   Πως το μέρος του πλεονάσματος τελικά θα γίνει ….σε μέρος των ένστολων. Κι όπως πάντα γίνεται  στα χρόνια της κρίσης, οι δικαιούχοι θα είναι η μειοψηφία των ένστολων.
Τιμωρούνται οι έγγαμοι και όσοι έχουν τέκνα, μιας και εξαιρούνται της λήψης του έκτακτου «βοηθήματος» λόγω «υψηλών» ακαθάριστων αποδοχών. Συνδυάζοντας επιπλέον την κατάργηση των αφορολογήτων ορίων λόγω τέκνων η Κυβέρνηση ήδη έχει σχεδιάσει την περαιτέρω εξαθλίωση αυτής της κατηγορίας.
Ψευδόμενος ο Πρωθυπουργός , ψευδόμενη και η Κυβέρνηση για απόδοση του πλεονάσματος στους ενστόλους αντί …..στους «ελεύθερους» ενστόλους  , εμείς δεν έχουμε παρά να ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά την πραγματική στήριξη τους στις οικογένειές μας. Παράλληλα θα θέλαμε να προτείνουμε την απόδοση αυτού του πλεονάσματος  αμέσως μετά τις επερχόμενες εκλογές για μην μη επιρροή του εκλογικού Σώματος στις αποφάσεις του.
Έχει λοιπόν αποδειχθεί πως κάθε εξαγγελία για την απόδοσή του αποτέλεσε απλό πυροτέχνημα που κράτησε στην επικαιρότητα αρκετό διάστημα προσπαθώντας να πείσει την κοινωνία πως η ανάκαμψη ξεκίνησε.
Δυστυχώς όμως οι πλάτες των ένστολων δεν αντέχουν πλέον τέτοια παιχνίδια και μάλιστα … προεκλογικά.


http://www.posyfy.gr/