Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΕΛΟΣ ο Μουτσινάς από τον Alpha! Το κόψιμο της εκπομπής, το διαζύγιο...


Το ρολόι για το «Νικ Ο' Κλοκ» σταμάτησε... Η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά ρίχνει αυλαία,
κάτι που σημαίνει ότι ο γνωστός παρουσιαστής κουνάει μαντίλι στην Κάντζα!
Του Βαγγέλη Σγουρίδη
Ο παρουσιαστής του «Δέστε τους» ήθελε να προχωρήσει σε ένα δικό του concept, κάτι το οποίο δεν αποδείχτηκε και τόσο καλή ιδέα. Τα νούμερα που έκανε το «Νικ Ο' Κλοκ» δεν ήταν ικανοποιητικά κι αυτό είχε προβληματίσει τα στελέχη του Αlpha. Έτσι αποφασίστηκε το κόψιμο της εκπομπής, με τον Νίκο Μουτσινά να ασχολείται πλέον μόνο με το «Δέστε τους».
Φυσικά πίσω από όλα αυτά υπάρχει ένα μεγάλο παρασκήνιο, το οποίο και έχει να κάνει με τη μεταγραφή της Μακρυπούλια στο Mega. Nίκος και Ζέτα είναι κολλητοί και από την ημέρα που η παρουσιάστρια έκλεισε με το Μεγάλο Κανάλι ακούστηκαν πολλά, ιδιαίτερα σχετικά με το αν θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του σταθμού της Μεσογείων και βέβαια ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα έχει δίπλα της. Η ίδια αποφεύγει να μιλάει γι' αυτό, καθώς θέλει να ασχοληθεί μόνο με το «Just The Two Of Us», αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η θέση του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού κινδυνεύει.

Ένα... πρωινό ζευγάρι με τη Ζέτα και τον Νίκο δεν θα ήταν άσχημο, λένε πολλοί και μάλιστα ορισμένοι θεωρούν ότι ο Μουτσινάς οδεύει προς το Mega. Ένα, όμως, είναι το σίγουρο... Το κόψιμο του «Νικ Ο' Κλοκ» σημαίνει και διαζύγιο από τον Alpha! Ο Νίκος προσπάθησε, ήθελε να το κάνει, αλλά δεν πέτυχε... Τα νούμερα τηλεθέασης έδειξαν άλλα και πλέον η βραδινή του εκπομπή αποτελεί παρελθόν.
Τώρα αν θα δούμε τη Μακρυπούλια και τον Μουτσινά στο πρωινό του Mega, μόνο ο χρόνος θα το δείξει. Εξάλλου, έχουμε δει τόσα πολλά σ' αυτή την τηλεόραση...
Πηγή: Περιοδικό YES!