ΥΛΙΚΑ
200 γρ βούτυρο( σε θερμοκρασία περιβάλλοντος)
180 γρ ζάχαρη
100 γρ ινδοκάρυδο
125 γρ αλεύρι φάριν απ΄
1 βανίλια
5 αυγά
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
2 μισή ποτήρια ζάχαρη
1 μισή ποτήρι νερό
ένα ξυλάκι κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάω το βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν και προσθέτω εναλλάξ τα αυγά, το αλεύρι και την βανίλια. Στο τέλος ενσωματώνω με μια μαρίζ το ινδοκάρυδο και ψήνω σε πυρέξ στους 180 για 45 λεπτά περίπου. Ταυτόχρονα βράζω και τα υλικά για το σιρόπι μου περίπου 7 λεπτα σε δυνατή φωτιά. Αφού βγάλω το γλυκό το κόβω σε ρόμβους και ρίχνω το χλιαρό σιρόπι στο καυτό γλυκό.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ- ΕΛΕΑΝΝΑ
200 γρ βούτυρο( σε θερμοκρασία περιβάλλοντος)
180 γρ ζάχαρη
100 γρ ινδοκάρυδο
125 γρ αλεύρι φάριν απ΄
1 βανίλια
5 αυγά
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
2 μισή ποτήρια ζάχαρη
1 μισή ποτήρι νερό
ένα ξυλάκι κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάω το βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν και προσθέτω εναλλάξ τα αυγά, το αλεύρι και την βανίλια. Στο τέλος ενσωματώνω με μια μαρίζ το ινδοκάρυδο και ψήνω σε πυρέξ στους 180 για 45 λεπτά περίπου. Ταυτόχρονα βράζω και τα υλικά για το σιρόπι μου περίπου 7 λεπτα σε δυνατή φωτιά. Αφού βγάλω το γλυκό το κόβω σε ρόμβους και ρίχνω το χλιαρό σιρόπι στο καυτό γλυκό.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ- ΕΛΕΑΝΝΑ