Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΑΠΟΚAΛΥΨΗ ΣΟΚ: Πασίγνωστη ηθοποιός νοσηλεύεται με διπολική διαταραχή!

ΑΠΟΚAΛΥΨΗ: Πασίγνωστη ηθοποιός νοσηλεύεται με διπολική διαταραχή!
facebook share
Απίστευτο. Που να φανταζόταν κανείς, πως μια πρωταγωνίστρια σαν αυτή, με τόσες επιτυχίες, βραβεία, εκατομμύρια φωτογραφικών "κλίκ" και μια ευτυχισμένη οικογένεια, πως θα κατέληγε -με προσωπική της πρωτοβουλία μάλιστα- να νοσηλευτεί σε κέντρο θεραπείας
μανιοκαταθλιπτικών διαταραχών.
Η 43χρονη Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, που είναι παντρεμένη με τον Μάικλ Ντάγκλας και έχουν δύο παιδιά, αποκάλυψε, ήδη, από το 2011 ότι πάσχει από διπολική διαταραχή και έχει υποβληθεί σε θεραπεία σε ειδικά ιδρύματα και άλλες φορές.



Η διπολική διαταραχή, ή μανιοκαταθλιπτική ψύχωση είναι μια διαταραχή της διάθεσης που χαρακτηρίζεται από εναλλασσόμενα επεισόδια ευφορίας και κατάθλιψης.

Η εκπρόσωπός της ανακοίνωσε εχθές, Μ. Δευτέρα, ότι: «Η Κάθριν μπήκε με δική της πρωτοβουλία, σε μια μονάδα φροντίδας υγείας.

Είχε πει στο παρελθόν ότι είναι αποφασισμένη να κάνει τακτικές θεραπείες για να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση της υγείας της», ανέφερε η Σάρα Φέλερ σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που εστάλη προς το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ, που ειδικεύεται σε θέματα διασημοτήτων, η θεραπεία της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, αναμένεται να διαρκέσει 30 ημέρες.

Η Τζόουνς κάτοχος βραβείου Όσκαρ δεύτερου γυναικείου ρόλου, έχει πρωταγωνιστήσει σε γνωστές κινηματογραφικές επιτυχίες όπως το «Traffic» , η «Συμμορία των Δώδεκα» και η «Μάσκα του Ζορό».