Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Πασχαλινό Εργαστήρι από την Εύξεινο Λέσχη Άργους Ορεστικού


Μια ευχάριστη έκπληξη  επιφύλαξε η δασκάλα χορευτικού Αρχοντούλα Διαμαντοπούλου για τα παιδιά της Ευξ. Λέσχης Αργους Ορεστικού.
Πασχαλινό  εργαστήρι κατασκευής λαμπάδων από τον Σύλλογο της Εύξεινης Λέσχης Άργους Ορεστικού  και οι δημιουργίες των παιδιών αυτού του Σαββάτου 27/04/2013 ήταν φυσικά........
τι άλλο οι ΛΑΜΠΑΔΕΣ!

Λαμπαδες φτιαγμενες, αλλες με τη μεθοδο decoupage (ντεκουπαζ), αλλες με κορδόνια και κορδέλες, άλλες με κουμπιά, πούλιες,πασχαλιτσες και πασχαλινα αυγα  κτλπ, η καθεμια με το προσωπικο γουστο του....κάθε παιδιού!!!


Με πρωτοβουλία του συλλόγου της Εύξεινης Λεσχης Αργους Ορεστικου, της χοροδιδάσκαλου Αρχοντούλας Διαμαντοπούλου, και της δασκάλας καλλιτεχνικών Άννας Διαμαντοπούλου τα παιδιά δημιούργησαν διάφορες λαμπάδες  με το προσωπικό και μοναδικό στυλ του κάθε παιδιού.


Με την καθοδήγηση της δασκάλας τα παιδιά του μικρού και μεσαίου τμήματος του χορευτικού, έβγαλαν και  ανακάλειψαν το  ταλέντο τους στα καλλιτεχνικα, βάλανε φαντασια, μεράκι και διασκέδασαν. Έπειτα ευχήθηκαν "Καλό Πάσχα" και "Καλή Ανάσταση" και δώσαν ραντεβού σε
2,5 εβδομάδες.





Η Εύξεινος Λέσχη Άργους Ορεστικού
σας εύχεται :

Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση








Ευχαριστούμε την Άννα Δ., την Γεωργία Δ., την Αναστασία Η., τον Χρήστο Σ.,την Κούλα (πρόεδρος) και την Αρχοντούλα Δ.(χοροδιδάσκαλος) για την συμμετοχή και την συμπαράσταση στα παιδιά της Λέσχης!

@deskastoria.gr