Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Η Αλήθεια για την Κάνναβη -Αυτά που δεν σας λένε ...

Η Αλήθεια για την Κάνναβη -Αυτά που δεν σας λένε -Διαβάστε και Διαδώστε!Διαβάστε και Διαδώστε!


»Εάν η Ελλάδα νομιμοποιούσε την Κάνναβη την επόμενη ημέρα τα Κανόνια της Νέας Τάξης Πραγμάτων θα ήταν στραμμένα επάνω της »

 Αποφασίσαμε να σας ενημερώσουμε για την πραγματική διάσταση των γεγονότων και να σας δώσουμε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να απομυθοποιήσετε όλα όσα σας έχουν μάθει για την Κάνναβη.
 Καταρχήν στην Ελλάδα είναι απαγορευμένη ουσία και στις Ελληνικές Φυλακές εκτίουν ποινές πάνω από 3.500 χιλιάδες άτομα για εμπορία η χρήση Ινδικής Κάνναβης.
 Το ότι όλα αυτά τα χρόνια γίνετε εμπόριο από τα γειτονικά μας κράτη,Τουρκία,Βουλγαρία,Σκόπια,Αλβανία είναι πλέον γνωστό σε όλους μας και οι επιτυχίες των Τελωνείων μας η της Δίωξης Ναρκωτικών μάλλον απογοητευτικές και για γέλια.Οι ΄μεγάλες ΄ποσότητες που κατασχέθηκαν είναι στην ουσία κόκκος άμμου μέσα στο Αιγαίο Πελαγό μας!


 Ποιός όμως επωφελείται από την απαγόρευση Ινδικής Κάνναβης στην Ελλάδα και τα επακόλουθα της?
 -Οι Αλλοδαποί Έμποροι Ναρκωτικών
 -Οι Δικηγόροι και τα Δικαστήρια
 -Οι Φαρμακοβιομηχανίες
 Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα.

 Από Ιατρικής Άποψης η Ινδική Κάνναβη δεν προκαλεί ΕΞΑΡΤΗΣΗ όπως η Ηρωίνη ,το Αλκοόλ και το Τσιγάρο.Μάλιστα πρόσφατες μελέτες μιλούν για ευεργετικές ιδιότητες μεταξύ άλλων και στην καταπολέμηση του Καρκίνου!
 Πριν 1 χρόνο περίπου ίσα που πρόλαβε να δημοσιευτεί μια μελέτη που πιστοποιούσε συγκεκριμένη Ιατρικόφαρμακευτική Αγωγή με Καθαρή Τετραυδροκαναββινόλη και εξαφάνιζε τα ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ.Δυστυχώς το Θηρίο του Κεφαλαίου και των Φαρμακοβιομηχανιών εξαφάνισε κάθε ίχνος αυτής της μελέτης,ευτυχώς όμως δεκάδες επιστήμονες κράτησαν αρχεία!
 Ας δούμε λιγάκι τα ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΝΔΙΚΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 -Η Κάνναβη μεγαλώνει σε γρήγορο ρυθμό ,10 φορές πιο γρήγορα από ότι τα υπόλοιπα δέντρα!
 -Η Κάνναβη έχει 10.000 διαφορετικές χρήσεις στην Βιομηχανία
 Συγκεκριμένα μπορει να χρησιμοποιηθεί για τα εξής :
 α.Ξυλεία Πρώτης Ποιότητας -Καυσόξυλα -Τζακόξυλα,Παρκέ,Ξύλινες Κατασκευές,Οτιδήποτε έχει να κάνει με την Ξυλεία!
 β.Κλωστουφαντουργία,Υφάσματα και Κλωστές,Ρουχισμό πρώτης ποιότητας και αντοχής από Κάνναβη,μέχρι και το τέλος του 2 Παγκοσμίου Πολέμου τα Στρατιωτικά Υλικά ,ρουχισμός ακόμα και Αλεξίπτωτα κατασκευάζονταν από Κάνναβη!
 γ.Πλαστικά.Ναι καλά διαβάζετε η μέθοδος μετατροπής εφευρέθηκε εδώ και χρόνια από τους Ολλανδούς και όπως είναι γνωστό μπορούν να κατασκευαστούν πλαστικά πολυμερή από την Κάνναβη!
 δ.Χαρτί και όλα τα Παράγωγα

 ε.Καύσιμα και ΒΙΟΝΤΙΖΕΛ BIODIESEL
 ζ.’Εσοδα από τον Τουρισμό,όπως το κάνουν οι Ολλανδοί και έχουν την πιο παραγωγική χώρα στον κόσμο και τα χαμηλότερα επίπεδα ΗΡΩΙΝΟΜΑΝΩΝ!Εκατομμύρια επισκέπτες επιπλέον θα επισκεφθούν την Ελλάδα μόνο και μόνο εξαιτίας της Κάνναβης.Τα στατιστικά στοιχεία μιλάνε από μόνα τους,στην Ολλανδία που έχει μόνο τις Τουλίπες για αξιοθέατο κατακλύζεται από επισκέπτες που θέλουν μόνο να καπνίσουν Κάνναβη,φυσικά η Κάνναβη φορολογείται με τον χαμηλότερο συντελεστή και φέρνει Εκατομμύρια στο Κράτος!
 Δείτε ένα Coffeeshop έτσι ονομάζονται τα καφενεία στην Ολλανδία στα οποία πωλείται και καταναλώνεται η Ινδική Κάνναβη ΝΟΜΙΜΑ

αμστερνταμ

An employee places filter tips in joints containing marijuana at a coffee shop in the southern Dutch city of Bergen op Zoom November 18, 2008. Dutch cities will on November 21, 2008 exchange experiences and information at a "weed summit" in Almere and discuss the soft drugs policy and its consequences. Bergen op Zoom may be the first Dutch city to shut coffee shops serving weed in February 2009. REUTERS/Jerry Lampen   (NETHERLANDS)
 ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΣΟΔΑ!!!

τιμοκαταλογος

 Φυσικά ΕΑΝ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΚΑΝΝΑΒΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΟΦΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ

αγρο
 Τα φυτά της Κάνναβης είναι ανθεκτικά και έχουν μεγάλη απόδοση!

 Χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν μέσα σε λίγες εβδομάδες!

 Θα σταματήσει το εμπόριο Κάνναβης από τους Αλλοδαπούς Εμπόρους Ναρκωτικών και ο Πλουτισμός τους!

Το Κράτος και οι Έλληνες μόνο θα κερδίσουν εαν αποποινικοποιηθεί η Κάνναβη στην Ελλάδα!

Διαβάστε και Διαδώστε!

http://thesecretrealtruth.blogspot.gr/