Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

O Καστοριανός Δημήτρης "Raul" στο GreekTattoo Magazine ! (συνέντευξη)

Διαβάστε το 10o τεύχος του GreekTattoo Magazine Οκτώβριος 2014) δωρεάν!




Φίλοι του tattoo και του piercing, με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του Τεύχους Οκτωβρίου 2014 του ηλεκτρονικού τεύχους του GreekTattoo Magazine.

Διαβάστε το νέο μας του online περιοδικό, με τα ενδιαφέροντα άρθρα και τις ειδήσεις που ετοίμασε για εσάς η ομάδα του tattoostudios.gr και του GreekTattoo Magazine.
Το κεντρικό θέμα του μήνα είναι η παρουσίαση του Open Mind Tattoo, με τη συνέντευξη του ιδιοκτήτη και tattoo artist του στούντιο Raul, ο οποίος βέβαια εκτός από την Αθήνα διαθέτει δύο ακόμη καταστήματα στην Καστοριά και στη Σαντορίνη. Ο Raul μας υποδέχθηκε στο φιλόξενο στούντιό του στην Καλλιθέα και μας μίλησε για τον ίδιο, τους συνεργάτες του και γενικότερα για τον ελληνικό χώρο του τατουάζ.
Στο τεύχος Οκτωβρίου σας παρουσιάζουμε επίσης φωτορεπορτάζ από το εντυπωσιακό από πλευράς αριθμού καλλιτεχνών και ονομάτων tattoo convention, το οποίο πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα στο Λονδίνο προσελκύοντας μεταξύ των άλλων και έντονο ελληνικό ενδιαφέρον.
Φυσικά ανάμεσα στα θέματα μας είναι οι σταθερές στήλες με αξιόλογα άρθρα, κουτσομπολιά και νέα από τον ελληνικό και διεθνή χώρο, που σχετίζονται με το tattoo και το piercing.
Περιμένουμε πάντα τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σας. Μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε για οποιαδήποτε πληροφορία ή συνεργασία.
Καλό διάβασμα.

 Με ένα κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να διαβάσετε την συνέντευξη του RAUL, και να δείτε το εξαιρετικό αφιέρωμα απο την ομάδα του tattoostudios.gr, για το Open Mind Tattoo Club, στο τεύχος Οκτωβρίου..
-------> http://www.tattoostudios.gr/magazine/issue10/


Η ομάδα του tattoostudios.gr