Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

26/10: “Φύση, Πολιτισμός-Αθλητισμός & Πόλη” - Λουλουδοφύτευση στην Καστοριά.



Όταν τα παιδιά ΘΕΛΟΥΝ, ΜΠΟΡΟΥΝ...
Με αυτό το μήνυμα η Αντιδημαρχία Τουρισμού-Αθλητισμού-Επιχειρηματικότητας-Παραδοσιακών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων & η Ατιδημαρχία Περιβάλλοντος &
Καθαριότητας, στοχεύει να υλοποιήσει δράσεις που προωθούν την εθελοντική δραστηριότητα και συγχρόνως να ενημερώνουν, να ευαισθητοποιούν και να προάγουν τον εθελοντισμό σε θέματα περιβάλλοντος, πολιτισμού και αθλητισμού, στο πλαίσιο της εθελοντικού προγράμματος “Φύση, Πολιτισμός-Αθλητισμός & Πόλη”.
Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην προστασία και αναβάθμιση του αστικού πρασίνου, που αποτελεί ζωτικής σημασίας στοιχείο, οργανώνει εθελοντική λουλουδοφύτευση.
Οι εθελοντές οι οποίοι θα προέρχονται ως επί το πλείστον από τα αθλητικά σωματεία του δήμου μας, θα φυτέψουν πολύχρωμα χρυσάνθεμα σε χώρους που έχει προετοιμάσει κατάλληλα ο Δήμος, αρχής γενομένης από τη νησίδα επί της Λεωφόρου Κύκνων, την Κυριακή 26 Οκτωβρίου.
Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν αθλητικές δραστηριότητες επί της Λεωφόρου Κύκνων & δημοτικό parking λαϊκής σε τομείς όπως, street basket, street πινγκ πονγκ, street τένις, street volley, table volley, street ποδόσφαιρο και επίδειξη Tae KwonDo.
Οι δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν από τον σηματοδότη στη συμβολή Μ.Αλεξάνδρου και Λ.Κύκνων μέχρι το ύψος της λαϊκής αγοράς και ώρες 11:00 – 14:00.