Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Σε ποια ηλικία είναι μια γυναίκα πιο θελκτική στους άντρες;;;

Θα εκπλαγείτε αλλά δεν είναι στα 20.


Ποια είναι εκείνη η στιγμή στη ζωή της γυναίκας που είναι πιο σέξι, πιο θελκτική, πιο άνετη με το σώμα της;


Έρευνα από το πανεπιστημιακό κέντρο Hackensack στο New Jersey των ΗΠΑ, η οποία διεξήχθη με τη συμμετοχή παραπάνω από 500 γυναικών, έδειξε πως η γυναίκα είναι σεξουαλικά περισσότερο ενεργή και θελκτική στα 31 της και μέχρι τα 45.





Σε αυτήν την ηλικία οι γυναίκες είναι δραστήριες σεξουαλικά, λειτουργούν πολύ με τη φαντασία τους, ενώ γνωρίζουν το κορμί τους, τι τους ικανοποιεί και τι όχι.

Στην έρευνα που έγινε σε άντρες αποδείχτηκε πως στην ηλικία των 31 ετών μια γυναίκα είναι στα καλύτερά της – η ομορφιά βρίσκεται στα καλύτερά της, η γυναίκα είναι περιποιημένη, ξέρει να γοητεύει και να μαγνητίζει.

Και μπορεί ένα γυναικείο κορμί και πρόσωπο στα 18–27 να είναι βιολογικά στα καλύτερά του, οι άνω των 30 γυναίκες όμως ξέρουν πώς να το διαχειρίζονται.





Όταν ζητήθηκε από τους άνδρες να γίνουν πιο συγκεκριμένοι για την ηλικία στην οποία θεωρούν πως μια γυναίκα είναι πιο θελκτική, οι περισσότεροι κατέληξαν στην ηλικία των 31–33 ετών.

Οι συμμετέχοντες, γράφει το thesout, στην έρευνα κλήθηκαν επίσης να απαντήσουν στο ερώτημα «τι ακριβώς θεωρούμε ως ομορφιά». Ως ομορφιά, λοιπόν, το 70% των συμμετεχόντων όρισε «αυτό που βγαίνει από μέσα μας», το 67% «την ωραία εξωτερική εμφάνιση», ενώ το 47% «το στυλ».
 http://news.youropia.gr/