Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Με τον ‘’Ρίμπα’’ στο τιμόνι & το ίδιο "ΝΕΟ" ΔΣ ο ΠΑΣ Λεύκης Καστοριάς!!!


Αμέσως μετά την εκλογή του νέου ΔΣ και την κατανομή των αρμοδιοτήτων, οι επικεφαλείς του ποδοσφαιρικού τμήματος Αναστασιάδης Νικόλαος
και Σίσκος Αντώνιος ‘’έκλεισαν’’ την συμφωνία με τον γνωστό και φίλο του συλλόγου μας ΡΙΜΠΑ ΜΙΛΤΙΑΔΗ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ποδοσφαιρικής μας ομάδος. Με το ‘’σφράγισμα΄΄ του νέου προπονητή, διοίκηση και τεχνική ηγεσία προχωρούν άμεσα στον σχεδιασμό και ενίσχυση της ομάδος για την νέα σεζόν με σκοπό την πολυπόθητη άνοδο.
ribas4
Ο νέος προπονητής διαδέχεται τον Νίκο Κέντη στο τιμόνι της Λεύκης, και συνεχίζει την παράδοση που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα όπου πρώην ποδοσφαιριστές αναλαμβάνουν τα τεχνικά ηνία της ομάδος, αποδεικνύοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις άριστες σχέσεις που υπάρχουν στον σύλλογο μας. Οι βασικοί σκοποί του νέου προπονητή συνοψίζονται στο τρίπτυχο ‘’ευχάριστο κλίμα-καλό ποδόσφαιρο-άνοδος’’, ενώ οι Αναστασιάδης και Σίσκος τόνισαν στις δηλώσεις τους αφενός την εξέλιξη που υπάρχει στο σωματείο και την συνέχιση της προσπάθειας για καλό ποδόσφαιρο και επιτυχίες, και αφετέρου την εμπιστοσύνη και προσδοκίες στο πρόσωπο του Μίλτου!!!
Ο Μιλιτιάδης Ρίμπας κατάγεται από την Βασιλειάδα και έχει διαπρέψει τόσο με το ήθος όσο και με την αγωνιστική του παρουσία σε διάφορες ομάδες του νομού μας, όπως ο Εθνικός Βασιλειάδος, η Δόξα Κορησού και ο Παναργειακός. Έχει αγωνιστεί επίσης στον ομάδα του Βαρυκού Φλώρινας και έχει την εμπειρία πέρα των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Καστοριάς, της Δ’ Εθνικής κατηγορίας. Στον ΠΑΣ Λεύκης αγωνίστηκε τα 2 τελευταία χρόνια με σημαντική βοήθεια σε κρίσιμους αγώνες.
Το ΔΣ του ΠΑΣ Λεύκης καλωσορίζει τον νέο μας προπονητή και του ευχόμαστε πολλές και καλές επιτυχίες!!!
 ribas5ribas3

Με το ίδιο ‘’νέο’’ ΔΣ για τα επόμενα 2 χρόνια ο ΠΑΣ Λεύκης


dsΜε την ίδια ακριβώς διοικητική ομάδα θα συνεχίσει την πορεία του για τα επόμενα 2 χρόνια ο ΠΑΣ Λεύκης μετά τις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση της 25ης Ιουλίου 2014! Η ομολογούμενος επιτυχημένη προσπάθεια της προηγούμενης διοίκησης έτυχε της ανάλογης αναγνώρισης και εμπιστοσύνης από τα μέλη του συλλόγου και αποφασίσθηκε να συνεχίσουν για μια ακόμη τουλάχιστον θητεία.
Μετά την έλλειψη απαρτίας στην αρχική πρόσκληση για αρχαιρεσίες στα μέλη του συλλόγου, στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση εμφανίστηκε δυστυχώς και πάλι το σύνηθες φαινόμενο της σχετικά περιορισμένης προσέλευσης και συμμετοχής. Όσοι παρευρέθησαν, αφού εξέφρασαν αρχικά την ικανοποίηση τους για την πορεία του απερχόμενου ΔΣ προχώρησαν στην διενέργεια των εκλογών τόσο για το ΔΣ όσο και για την ελεγκτική επιτροπή. Η διαδικασία κύλησε ομαλά και γρήγορα, με αποτέλεσμα την εκλογή στο ΔΣ των Αναστασιάδη Νικόλαου, Λυσίτση Αντώνιου, Ματκάρη Συμεών, Μπινιάκου Μιχαήλ, Πετρίδη Δημήτριου, Σίσκου Αντώνη και Τράϊκου Χρυσόστομου.
Την επομένη ημέρα των εκλογών, και πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 26/07/2014 το νέο ΔΣ πραγματοποίησε την πρώτη του συνεδρίαση και με την υπ’αριθμ 36/27-6-14 απόφαση του συγκροτήθηκε σε σώμα με την παρακάτω διάρθρωση:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μπινιάκος Μιχαήλ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αναστασιάδης Νικόλαος
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ματκάρης Συμεών
ΤΑΜΙΑΣ: Σίσκος Αντώνιος
ΜΕΛΟΙ: Πετρίδης Δημήτριος
            Λυσίτσης Αντώνιος
            Τράϊκος Χρυσόστομος
Καλή δύναμη και καλή δουλειά . . .


http://www.pas-lefkis.gr/