Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Πρόσωπα της πόλης - "Σοφία Ν. Γαβιζίδου"














 To deskastoria.gr σας παρουσιάζει την δικηγόρο Σοφία Ν. Γαβιζίδου!!




Η Σοφία Γαβιζίδου γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1983. Η καταγωγή της είναι από Πεντάβρυσο Καστοριάς. 







Είναι κόρη του Νικόλαου Γαβιζίδη και της Άννας Γαβιζίδου. Ως παιδί μεταναστών μεγάλωσε στο Μόναχο Γερμανίας μέχρι το 20ο έτος της ηλικίας της. 













 

Έχοντας μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα και ιδιαίτερα για την πατρίδα της και τις ποντιακές της ρίζες, συμμετείχε παράλληλα στους πολιτιστικούς συλλόγους «Ποντιακός Σύλλογος Μονάχου» και «Μακεδονικός Σύλλογος Μονάχου».







Έκτοτε, ήρθε στην Ελλάδα όπου αποφοίτησε από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, τμήμα Νομικής στην Κομοτηνή. Γνωρίζει την Γερμανική και Αγγλική γλώσσα. Σήμερα ζεί και εργάζεται στην Καστοριά, ασκώντας το επάγγελμα του δικηγόρου και διατελεί μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Καστοριάς. 
Επίσης είναι μέλος του Συλλόγου Αιμοδοσίας και διάφορων πολιτιστικών συλλόγων της πόλης μας. 

Η Σοφία Γαβιζίδου είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος για τον Δήμο Καστοριάς με τον συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ – Όλοι μαζί μπορούμε! , με επικεφαλή τον Νίκο Βασιλειάδη, πιστεύοντας στον δυναμισμό, την ιδεολογία του και την καθαρότητα του λόγου του για ένα καλύτερο αύριο.

*Επιλέγουμε κάποια απ΄τα πρόσωπα του facebook και μη, που με τις αναρτήσεις τους, νομίζουμε παίζουν κάποιο ρόλο, ανάλογα με την ιδιότητά του ο καθένας, για την πόλη μας αλλά και το νομό μας ευρύτερα...
 
  Για να γίνεις εσύ ο επόμενος, ή η επόμενη που θα μετέχει στην στήλη "Πρόσωπα", απλά στείλε μας ένα email στο deskastoria80@gmail.gr με τίτλο Πρόσωπα της πόλης και θα αναλάβουμε εμείς τα υπόλοιπα.