Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Αφαιρέστε το μακιγιάζ με φυσικό τρόπο -Με γάλα, λάδι ή αβοκάντο [εικόνες]

Instagram/@gigihadidΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΒΑΦΤΕΙΤΕ




Εχει χιλιογραφτεί και χιλιοειπωθεί πόσο σημαντική είναι η διαδικασία καθαρισμού του προσώπου από το
μακιγιάζ.
Δεν υπάρχει δικαιολογία να μην ξεβαφτείτε ακόμα και αν έχετε γυρίσει από ξενύχτι ή ακόμα και αν σας έχει τελειώσει το ξεβαφτικό.
Στη δεύτερη περίπτωση, λοιπόν, υπάρχουν λύσεις... Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στην κουζίνα σας, με προϊόντα σε ντουλάπια και ψυγείο να είναι έτοιμα να σας απαλλάξουν από το μακιγιάζ.
Αβοκάντο
Δεν είναι λίγες οι DIY συνταγές για αφαίρεση μακιγιάζ, που περιλαμβάνουν το έλαιο αυτού. Ωστόσο, και όλος ο καρπός αυτού είναι υπεραρκετός.
Κόψτε το, απλώστε το στο πρόσωπό σας και δείτε πόσο μαγικά φεύγει η μάσκαρα και το eyeliner.
Bonus: Την ίδια στιγμή θρέφετε την επιδερμίδα σας με ω-3 και βιταμίνες A, D, E.

Λάδι καρύδας
Το λάδι καρύδας αποτελεί πολυεργαλείο ομορφιάς, οπότε είναι σούπερ και για το ντεμακιγιάζ. Μυρίζει απίστευτα, αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και είναι πολύ εύκολο στη χρήση του.
Βάλτε το σε ένα βαμβάκι, όπως και το ξεβαφτικό σας και αφαιρέστε το μακιγιάζ σας.
Ελαιόλαδο
Με τον ίδιο τρόπο, χρησιμοποιήστε και το ελαιόλαδο. Και αυτό αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο, ενώ είναι ιδανικό για ξηρές επιδερμίδες.

Γάλα
Νερό, λίπος και πρωτεΐνη κάνουν θαύματα. Εκτός από την αφαίρεση του μακιγιάζ, καταπραΰνει το δέρμα, διατηρεί την εργασία σε αυτή, ενώ κάνει και απολέπιση χάρη στο γαλακτικό οξύ.
Εκπληκτικό για ευαίσθητες επιδερμίδες.
Σαμπουάν για μωρό
Αν έχετε μωρό στο σπίτι, δανειστείτε λίγο από το σαμπουάν του. Από τη στιγμή που προορίζεται για την επιδερμίδα μωρών, είναι σχεδιασμένο για πάρα πολύ ευαίσθητο δέρμα, άρα ιδανικό για την περιοχή των ματιών.