Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Η ζωή του Παντελίδη σε ταινία…




Δεν πρόλαβαν να περάσουν δυο μήνες από τον τραγικό θάνατο του αξέχαστου Παντελή Παντελίδη, ζήτησαν από τους γονείς του να τους δώσουν την
άδεια ώστε να γυριστεί σε ταινία η ζωή του!
Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει με ρεπορτάζ της η Ράνια Καρατζαφέρη στο Spirto καθώς όπως έχει πει και δημόσια η δημοσιογράφος, μένει πολύ κοντά στο πατρικό του Παντελή και είχε εδώ και πολλά χρόνια φιλικές σχέσεις με την οικογένεια.
Μία οικογένεια που είναι τσακισμένη από αυτή την μεγάλη απώλεια και ψάχνει να βρει απάντηση στα χιλιάδες ερωτήματα που κρύβονται πίσω από τον ξαφνικό χαμό του τραγουδιστή. Ο πατέρας του, κύριος Σταύρος έχει καθημερινά στο προποτζίδικο που διατηρεί στη Νέα Ιωνία την παρέα πολλών φίλων αλλά και απλών θαυμαστών του Παντελή που μαζεύονται εκεί για να θυμηθούν όμορφες στιγμές μαζί του.
Κάπου εκεί, ανάμεσα σε ένα ποτήρι κρασί και πολλή κουβέντα, κάποιοι ζήτησαν από τονΣταύρο Παντελίδη, τη σύζυγό του Αθηνά και τους γιους τους να σκεφτούν το ενδεχόμενο να γίνει στο μέλλον ταινία που το σενάριό της θα είναι στηριγμένο στην ζωή του άτυχου Παντελή που τόσο ξαφνικά έφυγε από κοντά τους.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή ποια ήταν η αντίδραση της οικογένειας Παντελίδη; Μούδιασμα και σιωπή καθώς ακόμα θρηνούν βαθιά για τον Παντελή τους που δεν είναι πια κοντά τους…