Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Άρωμα Καστοριάς στο 2ο Φεστιβάλ Τουρισμού Θεσσαλονίκης (πλούσιο φωτορεπορτάζ)


Άρωμα Καστοριάς στο 2ο Φεστιβάλ Τουρισμού Θεσσαλονίκης (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Το χορευτικό συγκρότημα ΟΡΜΟΣ και ΤΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό χρώμα στις εκδηλώσεις
Eξαιρετική η συμμετοχή της Δυτικής Μακεδονίας στο 2ο Φεστιβάλ Τουρισμού στη Θεσσαλονίκη
Με τα εξαιρετικά τοπικά προϊόντα της περιοχής, όπως ο κρόκος, τα όσπρια, τα κρασιά και τα τυριά και άλλα καθώς και με χορευτικά συγκροτήματα και σεφ που πρόσφεραν γευσιγνωστικές περιηγήσεις στους επισκέπτες, συμμετέχει με το περίπτερό της η Δυτική Μακεδονία στο 2ο Φεστιβάλ Τουρισμού που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στην παραλία της Θεσσαλονίκης.
Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Κοζάνης κ. Κώστας Κυριακίδης στόχος είναι η προσέλκυση επισκεπτών, οι οποίοι θα απολαύσουν τόσο τις ομορφιές της Περιφέρειας όσο και τα ποιοτικά τοπικά προϊόντα, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την ενίσχυση της επισκεψιμότητας στην περιοχή. Παράλληλα οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν και για τις ξενοδοχειακές υποδομές. της Δυτικής Μακεδονίας καθώς και για τα αξιοθέατα.
Έντονη ήταν η παρουσία της Καστοριάς στο «Φεστιβάλ Τουρισμού 2016», όπου χθες το βράδι ο Σύλλογος ΟΡΜΟΣ παρουσίασε τοπικούς παραδοσιακούς χορούς έχοντας μαζί του τη νεανική ορχήστρα ΤΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, όπου για 45 λεπτά περίπου ξεσήκωσαν τους επισκέπτες της Έκθεσης, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις 
Στο  «Φεστιβάλ Τουρισμού 2016» συμμετέχουν 40 εκθέτες από όλη την Ελλάδα και πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων, από την Πέμπτη έως την Κυριακή στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης από την υφυπουργό Μακεδονίας- Θράκης, Μαρία Κόλλια Τσαρουχά και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.
kastoria fest tourismou saloniki
kastoria fest tourismou saloniki 2
kastoria fest tourismou saloniki 3
Κατηγορία : Επικαιρότητα