Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Οι «πλαστικές» δίδυμες που βγάζουν 25.000 ευρώ το μήνα βγάζοντας φωτογραφίες… τα οπίσθια τους.

Οι 30χρονες Dana Bruna και Nadia Bruna ζουν στο Μαϊάμι περηφανεύονται ότι βγάζουν 20.000 λίρες το μήνα αναρτώντας φωτογραφίες από τα οπίσθια τους, τις λεγόμενες belfies, στο Instagram για
τους 1,1 εκατομμύριο οπαδούς τους που τους ακολουθούν.
«Έχουμε τα πιο διάσημα οπίσθια στο Instagram και το κάτω μέρος μας πουλάει πολύ. Έχουμε πολλές προσφορές για δουλειά γι’ αυτό το λόγο. Είμαστε οι βασίλισσες των selfies και κάνουμε μια επιχείρηση πάνω σε αυτό» δήλωσε η Dana ποζάροντας περήφανη για το σώμα της αλλά και της αδερφής της.
didyuems2
Οι δύο αδερφές οι οποίες γεννήθηκαν στην Αργεντινή αποφάσισαν να ενισχύσουν τα οπίσθιά τους και μετέφεραν λίπος από άλλα μέρη του σώματός τους εκεί. «Πάντα είχαμε οπίσθια, δεν είχαμε ποτέ δυσκολία.
didyuems3
Πριν από έξι μήνες κάναμε μια μεταφορά λίπους με έναν πραγματικά καλό γιατρό στην Κολομβία και αυτός μας τα έκανε τέλεια» λένε οι γυναίκες που νιώθουν πολύ καλύτερα πλέον με το νέα τους σώμα το οποίο μάλιστα τους αποφέρει και χρήματα και προσθέτουν:
didyuems10
«Είμαστε ευλογημένες που έχουμε τέτοιες καμπύλες στο σώμα και λόγω της καταγωγής μας και έτσι είναι εύκολο για μας να είναι το κάτω μέρος του σώματός μας τονισμένο.
didyuems8
Το κόστος των επεμβάσεων για τα οπίσθιά τους είναι πάνω από 40.000 λίρες αλλά δεν πλήρωσαν τίποτα καθώς όπως λένε έκαναν διαφήμιση του αποτελέσματος στα προφίλ τους στα κοινωνικά δίκτυα.didyuems9
Εκτός βέβαια από τα οπίσθια έχουν κάνει και άλλες επεμβάσεις στο σώμα τους, όπως στο στήθος τους για να είναι πιο ολοκληρωμένο το αποτέλεσμα.didyuems15 Οι δίδυμες ελπίζουν να βγάλουν ακόμη περισσότερα χρήματα από την πώληση των belfies στην εφαρμογή Supe όπου οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν φωτογραφίες τους και σύντομα βίντεο.didyuems14  Έχουν ήδη βγάλει 6.000 λίρες μέσα σε ένα μήνα από την πώληση των εικόνων τους με τα σέξι οπίσθιά τους.
didyuems7
Αν και στην αρχή φοβόντουσαν ότι μπορεί να αποτελέσουν σεξουαλικό αντικείμενο, πλέον απολαμβάνουν τη διασημότητα και τα χρήματα που κερδίζουν και λένε όπως θέλουν να βοηθήσουν και άλλες γυναίκες να κερδίσουν την αυτοεκτίμησή τους.
didyuems5 didyuems6 didyuems4 didyuems11 didyuems13 didyuems12
Instagram: Dana Bruna και Nadia Bruna