Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Με το τέταρτο μωρό στο σπίτι Ρουβάς και Ζυγούλη – Τι αποκάλυψαν για το όνομά του!

ΒΙΝΤΕΟ: Με το τέταρτο μωρό στο σπίτι Ρουβάς και Ζυγούλη – Τι αποκάλυψαν για το όνομά του!

ΒΙΝΤΕΟ: Με το τέταρτο μωρό στο σπίτι Ρουβάς και Ζυγούλη – Τι αποκάλυψαν για το όνομά του!

Τις πρώτες ώρες με το τέταρτο μωρό στο σπίτι περνούν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, καθώς, το πρωί της Δευτέρας, το μοντέλο πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο. Σε δηλώσεις του, το ζευγάρι δεν έκρυψε τη χαρά του, ενώ μίλησε και για το όνομα που θα πάρει ο μπέμπης!
Όπως έχει γράψει το star.gr, ο δεύτερος γιος του Σάκη και της Κάτιας ήρθε στον κόσμο το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, με καισαρική τομή, μεγαλώνοντας την οικογένεια, αλλά και την ευτυχία τους.
«Νιώθουμε τετραπλά ευτυχισμένοι», είπε το μοντέλο κρατώντας το νεογέννητο στην αγκαλιά, προσθέτοντας ότιδεν ξέρει ακόμα σε ποιόν μοιάζει περισσότερο το μωρό.
Από την πλευρά του, ο Σάκης αποκάλυψε ότι δεν θα χαλάσουν την… παράδοση και το όνομα του μπέμπη θα αρχίζει από Α, ενώ τόνισε πως τα υπόλοιπα παιδιά τους περιμένουν το αδερφάκι τους και έχουν μοιράσει τις αρμοδιότητες για το μεγάλωμά του!
«Κάθε φορά είναι διαφορετική γιατί έρχεται μια ψυχούλα στη ζωή. Διαδικαστικά ήξερα τι να περιμένω και ήξερα πώς να το ευχαριστηθώ καλύτερα… Αυτή τη φορά δεν πήρα πολλά κιλά», ανέφερε επίσης η Κάτια, ενώ ο Σάκης ξεκαθάρισε πως… δεν θα πάνε για πέμπτο παιδί, κάτι που επεσήμανε και ο γιατρός του μοντέλου, Ελπιδοφόρος Δουράτσος, λέγοντας «παν μέτρον άριστον»!
Θυμίζουμε πως ο Σάκης και η Κάτια απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, την Αναστασία, τον Νοέμβριο του 2008. Περίπου τρία χρόνια μετά, τον Οκτώβριο του 2011, γεννήθηκε ο γιος τους, Αλέξανδρος, ενώ, τον Ιανουάριο του2013 ήρθε στον κόσμο η δεύτερη κόρη τους, Αριάδνη.
Δείτε στο βίντεο όσα δήλωσαν το ζευγάρι και ο γιατρός της Κάτιας
Πηγή: star.gr