Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Ο ταλαντούχος συμπολίτης μας , hairstyling George Sarris!!





Έχοντας πάνω από 15 χρόνια ο γνωστός κομμωτής George Sarris ξέρει τι χρειάζεται για να πετύχει κανείς στην βιομηχανία της κομμωτικής και της ομορφιάς, οι εκτεταμένες γνώσεις του στην διαχείριση του κομμωτηρίου,

εκπαίδευση, καλλιτεχνική πλατφόρμα και στο hairstyling έκαναν τον George έναν αυθεντικό και ολοκληρωμένο εμπειρογνώμονα στον τομέα του.


Μέσα από την συνεχή του επιμόρφωση και τη συμμετοχή σε διεθνείς διαγωνισμούς κατόρθωσε να χτίσει ένα επαγγελματικό πορτοφόλι που περιλαμβάνει διασημότητες και προσωπικότητες υψηλού προφίλ, νικητής πολλών διαγωνισμών και κάτοχος βραβείων και διακρίσεων κατόρθωσε να πάρει τον τίτλο του 

"Γκουρού των μαλλιών" και να γίνει, αδιαμφισβήτητα, ένας διάσημος Ελληνας κομμωτής με διεθνή αναγνωρισιμότητα ο george συνεχίζει να κάνει περήφανη την Μακεδονια καθώς εχει κερδίζει της εντυπώσεις σε ολους σχεδόν τους τομεις κ ειναι παράδειγμα για αλους ανθρώπους κατι που τον κανει πιο ιδιαίτερο ειναι ο φιλανθρωπικος του χαρακτήρας.. ετοιμάζει ξανα ημερολόγιο 2016 οπου τα έσοδα θα δοθούν στο ΠΙΚΠΑ Βουλας.
 Έτσι προσελκυει , στον πολύ όμορφο κ ιδιαίτερο χώρο του προσωπικοτητες απο όλους τους χώρους ... μια απο αυτές κ η γνωστή παρουσιαστρια Φαιή Σκόρδα που εμπιστεύεται μονο τα χερια του..


Απο εμας ενα μεγάλο μπραβο!!!