Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

9 πράγματα που πρέπει να πετάξεις από το σπίτι σου τώρα!







Οργάνωσε καλύτερα το σπίτι σου πετώντας ή ανακυκλώνοντας πράγματα τα οποία δεν χρειάζεσαι πια. Δες ποια είναι αυτά τα αντικείμενα.

Παλιά περιοδικά Ξεφορτώσου παλιά περιοδικά που έχεις πεταμένα εδώ και εκεί και έχεις ήδη διαβάσει. Κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται να τα ξανανοίξεις ποτέ. Πέτα τα στην ανακύκλωση και άδειασε το κεφάλι σου περιττά χαρτιά που δεν σου χρειάζονται.


Αποδείξεις και λογαριασμούς Πέτα τις αποδείξεις που δεν σου χρειάζονται πια. Κράτα μόνο αυτές που λειτουργούν σαν εγγυήσεις για αντικείμενα που έχεις αγοράσει και μπορεί κάποια στιγμή να χρειαστείς.
Ρούχα Χρησιμοποίησε τον κανόνα τω 2 χρόνων και ξεφορτώσου τα ρούχα που έχεις να φορέσεις πολύ καιρό.
Βιβλία Κάνε ένα καλό ξεκαθάρισμα στα βιβλία σας και πούλησε ή χάρισε εκείνα που έχεις διαβάσει και δεν έχεις σκοπό να διαβάσεις στο μέλλον.
Φάρμακα και βιταμίνες Ξεκαθάρισε τα φάρμακά σου και πέτα εκείνα που έχουν λείξει. Κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις πολλά ληγμένα τα οποία θα πιάνουν χώρο στο σπίτι σου.
Προϊόντα μακιγιάζ Ρίξε μια ματιά στα καλλυντικά σου και πέτα εκείνα που έχεις πολύ καιρό στο νεσεσέρ σου. Τα καλλυντικά έχουν ημερομηνία λήξης και επομένως δεν πρέπει να τα κρατάς για περισσότερο από ένα χρόνο.
Κοσμήματα Αν έχετε κάποια κοσμήματα τα οποία σας έχουν χαλάσει αλλά δεν έχετε μπει στον κόπο να φτιάξετε για πολύ καιρό σημαίνει πως κατά πάσα πιθανότητα δεν πρέπει να τα κρατήσετε. Χάρισέ τα σε κάποιον που θα τα εκτιμήσει περισσότερο.
Φαγητό Ρίξε μια ματιά στο ψυγείο σου και καθάρισέ το από τρόφιμα τα οποία έχουν χαλάσει ή έχουν λήξει. Κάν’το αυτό κάθε εβδομάδα  για να μην μυρίζει το ψυγείο σου από τυχόν χαλασμένες τροφές.
Παλιά ή άχρηστα ηλεκτρονικά Έχεις κάποια συσκευή την οποία δεν χρησιμοποιείς; Κάποιο παλιό laptop ή κινητό; Πούλα τις παλιές σου συσκευές ή πήγαινέ τες σε κάποιο πολυκατάστημα για ανακύκλωση.


πηγή:olagiatingunaika.gr