Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Οι 5 λόγοι που απατάει μια γυναίκα

Οι 5 λόγοι που απατάει μια γυναίκαΛάθος ή όχι, υπάρχουν γυναίκες που καταφεύγουν στο... κέρατο. Είναι γεγονός. Αλλά γιατί;


Είμαι εναντίον του κεράτου είτε είναι από άντρα, είτε είναι από γυναίκα. Αλλά επειδή αυτό γίνεται στον έξω κόσμο και πρέπει να κατέβω από το ροζ μου συννεφάκι, προσπαθώ να βρω τους λόγους που μια γυναίκα θα μπορούσε να φτάσει στο σημείο αυτό.
Το γυναικείο φύλο δύσκολα απατά.
Αυτή την φράση την έχουμε ακούσει πολλές φορές. Αρχικά θα διαφωνήσω γιατί έχω ακούσει χιλιάδες ιστορίες με γυναίκες που κερατώνουν αλλά παράλληλα θα συμφωνήσω γιατί πιστεύω πως θα πρέπει όντως μια γυναίκα να μην απατά. Και όχι επειδή είναι κατώτερη από τον άντρα.
Εκδίκηση
Είναι το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό. Εμείς οι γυναίκες είμαστε μάλλον ύπουλα πλάσματα και γυρίζει το ματάκι μας πολλές φορές. Έτσι λοιπόν μπορώ να σκεφτώ και να κατανοήσω (μέχρι ενός σημείου) μια γυναίκα τρελαμένη από ζήλια, απογοητευμένη και θυμωμένη. Από τι άλλο; Από κέρατο.
Πιστεύω πως για μια γυναίκα είναι δύσκολο το στάδιο να ξεπεράσεις μια ερωτική απάτη αλλά για τους άντρες είναι ακόμη πιο δύσκολο γιατί πολύ απλά θίγεται ο αντρικός τους εγωισμός. Και φυσικά όλες οι γυναίκες το γνωρίζουν γι αυτό και θα πατούσαν αυτό το κουμπί εάν ήθελαν να πάρουν εκδίκηση.
Είναι πολύ ερωτευμένη με τον πρώην
Θα μου πεις αφού είναι ερωτευμένη γιατί δεν χωρίζει; Και θα συμφωνήσω. Αλλά ας προσπαθήσουμε να μπούμε στη θέση της. Ο πρώην (που είναι ερωτευμένη) δεν της εξασφαλίζει μια σιγουριά αλλά μια αβεβαιότητα και την ψάχνει σπάνια... Αυτή είναι τόσο ερωτευμένη που δεν μπορεί να μην υποκύψει στα φιλιά του έστω μια στις δέκα. Και εκεί κερατώνει τον άλλο που προφανώς κοντά του νιώθει ασφάλεια, είναι καλά μαζί του γι 'αυτό και δεν θέλει να χωρίσει.

Την έχουν παραμελήσει
Δεν είναι εντάξει απέναντι της. Σπάνια την ψάχνει και την έχει παραμελήσει πλήρως. Έχει προσπαθήσει γι' αυτή την σχέση, μα μάταια, δεν καταφέρνει κάτι και δεν λέει να πάρει την απόφαση να χωρίσει. Σε αυτή την περίεργη φάση θα επιστρέψει σε κάποιον πρώην ή θα βρει έναν καινούργιο. Μπέρδεμα.
Άνδρες - γυναίκες = Ίσα δικαιώματα
Οι άντρες κατά κάποιο τρόπο έχουν αποκτήσει το δικαίωμα να απατούν (με την δικαιολογία είναι στην φύση τους να πηγαίνουν και με άλλες γυναίκες) ενώ οι γυναίκες όχι. Υπάρχουν όμως γυναίκες που υποστηρίζουν την άποψη πως αυτά είναι κοινωνικά στερεότυπα και πως κι αυτές έχουν το δικαίωμα να απατούν. Δεν βλέπουν τον λόγο να υπάρχουν αυτές οι διαφορές/ διακρίσεις ανάμεσα στα δύο φύλα.
Σχέση εξ' αποστάσεως
Είναι μακριά ο ένας από τον άλλο εδώ και λίγους μήνες, δεν μιλούν τόσο συχνά όσο παλιά και έχουν αποστασιοποιηθεί λιγάκι. Τελοσπάντων είναι σχέση από απόσταση, τους χωρίζουν χιλιόμετρα και αυτή τον απατάει, πιθανόν κι αυτός.
Πηγή ladylike.gr