Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Ευχές τοπικών παραγόντων Ν.Καστοριάς για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων



Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις της Βουλευτή Καστοριάς, κ. Αντωνίου, του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, κ. Αδαμόπουλου και του δημάρχου Άργους Ορεστικού, κ. Κεπαπτσόγλου.






Μαρία Αντωνίου: "Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις νέες και τους νέους της Καστοριάς που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας μας, κάνοντας ένα ακόμα βήμα για την επίτευξη στόχων τους.



Έδωσαν χαρά και ικανοποίηση πρώτα στους εαυτούς τους, αλλά και στους γονείς τους, τους καθηγητές τους σε όλους μας. Και ασφαλώς οι ευχές μας για καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία τους συνοδεύουν.



Πρέπει όμως να συγχαρώ για την προσπάθεια τους και τους μαθητές οι οποίοι δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποιο από τα ανώτατα ιδρύματα της χώρας. Να γνωρίζουν ότι η ζωή είναι γεμάτη μάχες και οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι μόνο μια από αυτές. Και όπως είναι γνωστό στη ζωή δεν υπάρχουν μονόδρομοι."



Σωτήρης Αδαμόπουλος: "Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς για την εισαγωγή τους στα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Ένα ταξίδι κόπων και προσπαθειών μόλις έφτασε στο τέλος του. Αρχίζει όμως ένα νέο που εύχομαι να στεφθεί με ανάλογη επιτυχία.



Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης τόσο στις οικογένειες των υποψηφίων για την ψυχολογική στήριξη που προσέφεραν στα παιδιά τους, όσο και στην εκπαιδευτική κοινότητα, που στέκεται στο πλευρό των μαθητών και μοιράζεται την αγωνία και την ελπίδα τους.



Σε όσους δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην ανώτατη εκπαίδευση τους ενθαρρύνω να συνεχίσουν να προσπαθούν. Σίγουρα θα προκύψουν νέες επιλογές στη ζωή τους τις οποίες εύχομαι να αξιοποιήσουν με σύνεση".



Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου: "Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμότερα συγχαρητήριά μου στους μαθητές και τις μαθήτριες της περιοχής μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η σημερινή ημέρα αποτελεί δικαίωση της σκληρής προσπάθειας και των θυσιών που κατέβαλαν όλα αυτά τα χρόνια και ανοίγει νέους δρόμους γνώσης και ώριμης έκφρασης.



Θερμά συγχαρητήρια και στους γονείς των παιδιών για τη συμπαράσταση που τους παρείχαν όλα αυτό το διάστημα, βιώνοντας τις δικές τους αγωνίες, οι οποίες με τη σειρά τους επιβραβεύονται.



Στους μαθητές και τις μαθήτριες που δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή ή να επιτύχουν την πρωταρχική τους επιλογή θα ήθελα να επισημάνω ότι οι ευκαιρίες για πρόοδο, εξέλιξη και εκπλήρωση των ονείρων είναι πάντοτε πολλές, φτάνει να μην εγκαταλείψουν την προσπάθεια".