Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Τόνυ Μαυρίδης-Ευαγγελία Καραμπατζάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο τους

Τόνυ Μαυρίδης-Ευαγγελία Καραμπατζάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο τους

Το πήρε το κορίτσι! Ο Τόνυ Μαυρίδης και η Ευαγγελία Καραμπατζάκη, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης χτες το βράδυ στο Καβούρι, μετά από 4 χρόνια σχέσης.

Συγκεκριμένα, το όμορφο ζευγάρι παντρεύτηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου. Στο πλευρό τους ήταν καλοί τους φίλοι και συγγενείς, με το ζευγάρι να δείχνει πολύ ευτυχισμένο τόσο κατά την τέλεση του μυστηρίου, όσο και αργότερα στη δεξίωση.
Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε λίγες μέρες, μετά το μυστικό γάμο της Έλενας Παπαρίζου με τον Ανδρέα Καψάλη στη Σουηδία. Όπως είναι φανερό, ο μουσικοσυνθέτης και παραγωγός, έχει χάσει πολλά κιλά και έδειχνε ιδιαίτερα γοητευτικός στο λιτό κοστούμι που επέλεξε. Από την άλλη, η νύφη απαστράπτουσα σε μίαδημιουργία του Μιχάλη Μανιάτη. Ο γνωστός σχεδιαστής μάλιστα ανέβασε και σχετικό post στα social media ευχαριστώντας την Ευαγγελία Καραμπατζάκη. Συγκεκριμένα, έγραψε «Ευχαριστώ την Ευαγγελία Καραμπατζάκη και τον Τόνυ Μαυρίδη για την τιμή που μου κάνανε, να με εμπιστευτούν και να δημιουργήσω το νυφικό της» και ανέβασε την φωτογραφία από το μυστήριο…
tony mavridis evaggelia karabatzaki
Η καλή φίλη του ζευγαριού, Έλενα Βρεττού, ανέβασε στα social media φωτογραφίες από το γάμο, που μπορείτε να δείτε παρακάτω.
tony mavridis evaggelia karabatzaki2tony mavridis evaggelia karabatzaki3
Πηγή: Peoplegreece