Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

4 ιδέες για διακόσμηση με... τσιμεντόλιθους!


Article Main


Ένα απλό και ταπεινό οικοδομικό υλικό όπως ο τσιμεντόλιθος μπορεί να μας δώσει ένα εκπληκτικά καλοκαιρινά αποτελέσματα!
Με δημιουργικότητα, φαντασία και χρόνο, αυτό το φτηνό υλικό μπορεί να μεταμορφώσει τον κήπο ή τη βεράντα μας σε ένα μαγικό μέρος Εξάλλου η εξαιρετικά χαμηλό κόστος τους είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα.





Φτιάχνουμε παγκάκι εξωτερικού χώρου. Χρησιμοποιώντας μερικές τάβλες και μεγάλες μαξιλάρες έχουμε μία κατασκευή ιδανική για την καλοκαιρινή σιέστα!



Κατασκευάζουμε ένα τοίχο με γλάστρες για μικρά φυτά και βότανα. Αυτή η περίπτωση βέβαια χρειάζεται μια κάποια προσοχή! Η σταθερότητα αυτής της κατασκευής εξαρτάται από τη χρήση κάποιου συνδετικού υλικού, π.χ. τσιμέντου. Η πιθανότητα κατάρρευσης αυτού του οικοδομήματος στα πόδια μας δεν θα έχει καθόλου πλάκα!


Προσθέτουμε νέον χρώμα για να δώσουμε μια ποπ διάθεση στο χώρο μας. Έτσι θα φωτίσουμε και θα αλλάξουμε τελείως ύφος ακόμα και στο πιο μουντό και γκρι αστικό τοπίο.



Κατασκευάζουμε σκαλάκια σε σημεία που το έδαφος είναι ανώμαλο. Χρησιμοποιώντας κονίαμα διαφορετικού χρώματος μπορούμε να δημιουργήσουμε πολύ όμορφους και πρωτότυπους γήινους συνδυασμούς.



Φτιάχνουμε βοηθητικούς πάγκους για τον κήπο με χρωματιστούς τσιμεντόλιθους και μεγάλες ξύλινες επιφάνειες. Ιδανικός για να ακουμπάμε τα εργαλεία του μπάρμπεκιου!


πηγή:livesmart.g