Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Καστοριά:Ηλεκτρονική Διαβούλευση για το Δημοτικό Συμβούλιο την 28-07-2015


Οι ΕΝ.ΔΗΜΟ. συνεχίζουν να παρέχουν την δυνατότητα σε κάθε δημότη να ενημερωθεί σε μεγαλύτερο βάθος για τα θέματα
που συζητούνται στα δημοτικά συμβούλια καθώς και να συμβάλει ο κάθε πολίτης ενεργά, διατυπώνοντας την άποψή του, η οποία λαμβάνεται υπόψη στο να διαμορφώνεται η στάση μας κατά την ψήφιση των θεμάτων, με την μέγιστη δυνατή κοινωνική αποδοχή.
Ουσιαστικά πρόκειται για διαρκή τοπικά δημοψηφίσματα, στα οποία δίνεται η πρόσβαση στις εισηγήσεις ελεύθερα, και προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε το διαδύκτιο για να υπάρχει αλληλεπίδραση απόψεων με την τοπική κοινωνία. Μέχρι τώρα η συμμετοχή σε αυτό το εγχείρημα συμμετοχικής δημοκρατίας ήταν ελάχιστη,παρότι έχουμε δημοσιεύσει σχεδόν όλες τις εισηγήσεις των περισσότερων δημοτικών συμβουλίων μέχρι σήμερα. Δεν απαγοητευόμαστε όμως και επιμένουμε να προσπαθούμε σε αυτή τη κατεύθυνση, γιατί θεωρούμε ότι είναι υποχρέωσή μας απέναντι στο Δημότη, η μέγιστη δυνατή πληροφόρηση και διαφάνεια.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις παρατηρήσεις σας είτε υποβάλοντάς τες κάτω  απο αυτήν εδώ τη ανάρτηση σαν σχόλιο, αναφέροντας ως πρόθεμα το "θέμα-Χ" (όπου Χ το νούμερο του θέματος που σας ενδιαφέρει) , είτε στο e-mail endimo.kastoria@gmail.com , είτε σχολιάζοντας απευθείας στην ομάδα μας στο facebook (Πιέστε εδώ για μεταφορά και σύνδεση)

[Πιθανών τα έγγραφα να παρουσιάζουν μια μικρή καθυστέρηση στην εμφάνιση, που οφείλεται στο μέγεθός τους και την ταχύτητα της σνδεσής σας] 

ΘΕΜΑΤΑ Δημ. Συμβ.  28/07/2015

   1. Ανακοινώσεις