Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

37χρονη με ύψος 1.70 ζυγίζει 18 κιλά -Μια ιστορία ανορεξίας που σοκάρει [εικόνες & βίντεο]

37χρονη με ύψος 1.70 ζυγίζει 18 κιλά -Μια ιστορία ανορεξίας που σοκάρει [εικόνες & βίντεο]
ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗ ΕΠΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ




Είναι 1.70 και ζυγίζει κάτι περισσότερο από 18 κιλά. Παλεύει με την ανορεξία για περισσότερα

από 10 χρόνια και ενώ βρίσκεται στο πιο κρίσιμο στάδιο κάνει έκκληση με ένα βίντεο για βοήθεια.

Σε αυτό η 37χρονη Rachael Farrokh περιγράφει πως είναι η ζωή της με την ανορεξία. Ανήμπορη να σταθεί στα πόδια της, μένει εγκλωβισμένη στο σπίτι της, ενώ ο σύζυγός της έχει εγκαταλείψει την εργασία του και έχει μετατραπεί σε νοσοκόμο 24ωρης βάσης.
Τα νοσοκομεία της περιοχής που ζει αρνούνται να την περιθάλψουν καθώς το βάρος είναι ιδιαίτερα χαμηλό, αναφέρει στο βίντεο που ανέβασε η Rachael Farrokh στο YouTube και στο οποίο φαίνεται σκελετωμένη, σε άθλια κατάσταση και ανήμπορη να αρθρώσει κάθε της λέξη.



«Σε όλη τη χώρα υπάρχει μόνο ένα νοσοκομείο που μπορεί να με βοηθήσει και οι πιθανότητες να πάω εκεί είναι ελάχιστες. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας», φαίνεται να λέει σε αυτό, ενώ στη συνέχεια ζητάει να τη στηρίξουν οικονομικά.
Όπως εξομολογείται, στην αρχή ήθελε να χάσει μόνο μερικά κιλά και να κάνει καλύτερους κοιλιακούς, αργότερα όμως, μία δυσάρεστη ανάμνηση σε συνδυασμό με μία αποτυχία στη δουλειά της -εργαζόταν ως ηθοποιός- την οδήγησαν σε ένα δρόμο χωρίς επιστροφή.
Από τα 56 κιλά έφτασε να ζυγίζει λιγότερα από 30, ενώ πλέον δεν αποκαλύπτει τον αριθμό. Παράλληλα με την αδυναμία και ό, τι άλλο συνεπάγεται η κατάστασή της, η  Rachael, έχει παρουσιάσει και προβλήματα στις νοητικές της λειτουργίες.
Η 37χρονη έχει δημιουργήσει λογαριασμό στο GoFundMe για να συγκεντρώσει 89.000 ευρώ που χρειάζονται για τη νοσηλεία της. Μέχρι στιγμής έχει μαζέψει γύρω στα 30.000.
Η 37χρονη όπως ήταν πριν την ανορεξία
iefimerida.gr