Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Έπεσαν οι πρώτες υπογραφές του Δήμου Καστοριάς με τους Κινέζους



Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διήμερη φιλοξενία της κινέζικης αντιπροσωπείας θεσμικών παραγόντων στην Καστοριά. Ο Δήμαρχος κ. Ανέστης Αγγελής, ο
Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας κος Δημήτριος Πετρόπουλος και η Δημοτική Σύμβουλος κα Μαλαματή Αντωνίου ανέλαβαν εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής την ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο περιοχών επιδιώκοντας την αμοιβαία επωφελεία στον κλάδο της γούνας.
Ως επιστέγασμα όλων αυτών την Πέμπτη 23 Απριλίου του 2015 ο Δήμαρχος κ. Ανέστης Αγγελής και ο κυβερνητικός Δήμαρχος της Γιανγκγιουάν (Yangyuan), της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, κ. Li De υπέγραψαν ένα σχέδιο συμφώνου συνεργασίας, κάνοντας με τον τρόπο αυτό την αρχή για μια εντός θεσμικού πλαισίου συνεργασία με στόχο την προώθηση του τουρισμού και του κλάδου της γούνας.
Με το παρόν ο Δήμος Καστοριάς συγχαίρει όλους όσους συνέβαλαν στην επίτευξη της συγκεκριμένης συνεργασίας, και ειδικά τον Σ.Ε.Γ. , όπως και επικροτεί την διευρυμένη συμμετοχή των επιχειρηματιών του κλάδου, καθώς για την επιτυχία σχεδίων αυτής της εμβέλειας είναι απαραίτητη η συνολική αποδοχή της τοπικής κοινωνίας και επιχειρηματικότητας.