Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

H ιδανική ηλικία για να κάνει παιδί μια γυναίκα;



ipad-art-wide-pregnant-768x556Δημοσκόπηση της…αμερικανικής ιστοσελίδας «Gallup» αποκαλύπτει ότι, όταν οι συμμετέχοντες ρωτήθηκαν σε ποια ηλικία θεωρούν ότι θα πρέπει οι γυναίκες να ξεκινούν τη διαδικασία σύλληψης, η πιο συνηθισμένη απάντηση ήταν «στα 25 τους χρόνια».

Προφανώς, η συγκεκριμένη απάντηση να στηρίζεται στο γεγονός ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν πως σε αυτή την ηλικία οι νέοι σιγά-σιγά αρχίζουν να σταθεροποιούνται επαγγελματικά, ενώ παράλληλα αποσύρονται σταδιακά από την ακατάπαυστη διασκέδαση των προηγούμενων χρόνων. Ωστόσο, η πραγματικά ιδανική ηλικία για τη δημιουργία οικογένειας ομολογουμένως είναι σοκαριστική!
Σύμφωνα με το «Gallup», οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι η καλύτερη ηλικία για μια γυναίκα να κάνει παιδί είναι περίπου τα 20 χρόνια, επειδή τότε είναι η ιδανική βιολογικά περίοδος για το γυναικείο οργανισμό να κυοφορήσει ένα υγιές μωρό. Φυσικά, αυτό έρχεται σε πλήρη αντίφαση με το δυτικό τρόπο σκέψης της εποχής μας, μιας και όλοι μας ορίζουμε την «ιδανική ηλικία» για τεκνοποίηση σύμφωνα με την οικονομική σταθερότητα, την οικογενειακή κατάσταση και το επίπεδο ωριμότητας ενός ανθρώπου.
table_ages
απο babyradio.gr