Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Xριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις με κεριά!!






Τα κεριά, όπως ακριβώς και τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια είναι ο απλούστερος τρόπος να προσθέσετε γιορτινή ατμόσφαιρα σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού.


Tοποθετήστε ρεσώ  ή κι μεγαλύτερα κεράκια μέσα σε κηροπήγια - βάζα που θα φτιάξετε πανεύκολα από άδεια βάζα της κουζίνας, ποτήρια και κάθε είδους γυάλα προσθέτοντας κάποιο χριστουγεννιάτικο στολίδι, κουκουνάρια, κλαράκια έλατου, κορδέλες, κλπ. δημιουργείστε αντίστοιχες συνθέσεις μέσα σε πιατέλες, δίσκους ή ξύλινα κουτιά, χρησιμοποιείστε επιπλέοντα ρεσώ μέσα σε βάζα λουλουδιών ή βαθιές πιατέλες και όσο περισσότερα φυσικά υλικά και φτιάξτε εντυπωσιακά κομμάτια για τον στολισμό οποιουδήποτε σημείου αλλά και του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού.

Για να δώσετε σε οποιοδήποτε αντικείμενο αυτών των συνθέσεων ελαφρά ...χιονισμένη όψη απλώστε πάνω του με ένα πινέλο διαφανή ατλακόλ και στην συνέχεια χοντρό αλάτι. Επίσης με αλάτι θα γεμίσετε μέχρι ένα σημείο βάζα που θα μετατρέψετε σε κηροπήγια, ενώ όπου χρειάζεστε ...πράσινο  δεν είναι αναγκαίο να είναι φυσικό έλατο,  μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε τύπου κλαράκια για τις μεγαλύτερες συνθέσεις ή δεντρολίβανο για τις μικρότερες. 





































































ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:  (με κλικ μεγενθύνονται)
pinterest.com/