Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

One Night Stand: Έχει ένα σημαντικό «κρυφό» πλεονέκτημα!

One Night Stand: Έχει ένα σημαντικό «κρυφό» πλεονέκτημα!



    Αμερικανοί ερευνητές απενοχοποιούν τις εφήμερες σεξουαλικές σχέσεις…

    Μπορεί τα One night stands να έχουν κάποια σχέση με το… γάμο σου; Παρ’ότι οι εφήμερες σχέσεις είναι ακόμα ένα θέμα ταμπού για την
    κοινωνία, Αμερικανοί ερευνητές τα απενοχοποιούν αποκαλύπτοντας ένα «κρυφό» πλεονέκτημα τους σε σχέση με τη ζωή των παντρεμένων ζευγαριών που είχαν πριν τέτοιου είδους σεξουαλική σχέση.
    Σύμφωνα λοιπόν με την τελευταία έκθεση που προέκυψε από το National Marriage Project, σχεδόν το ένα τρίτο των παντρεμένων ζευγαριών είχε αρχικά περιστασιακή σχέση.
    Η τελευταία έκθεση βασίστηκε σε δεδομένα που αφορούσαν σε περισσότερους από 1.000 ενήλικες ηλικίας 18 έως 34 ετών. Τα στοιχεία κάλυπταν περίοδο πέντε ετών και κατά το διάστημα αυτό 418 άτομα παντρεύτηκαν.
    Το 32% των συμμετεχόντων που παντρεύτηκαν την τελευταία πενταετία δήλωσαν πως αρχικά η σχέση με το σύζυγο ή τη σύζυγο δεν ήταν σοβαρή. Όσον αφορά την ποιότητα του γάμου, οι ερευνητές παρατήρησαν ότι ήταν χαμηλότερη για το 42% αυτών των ζευγαριών, σε σύγκριση με το 36% των περιπτώσεων όπου το περιστασιακό σεξ οδήγησε σε έναν ευτυχισμένο γάμο!