Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Η Καστοριανή Μαγδαληνή Λιάνα υποδύθηκε το ρόλο της Nidalee από το γνωστό παιχνίδι League of Legends!!(φωτογραφίες)







Η Μαγδαληνή Λιάνα ( γνωστή και ως "Maggy"), όντας στον κόσμο των παιχνιδιών για πολύ καιρό ως gamer, αποφάσισε να υποδυθεί το ρόλο της Nidalee από το γνωστό παιχνίδι League of Legends με σκοπό να αξιοποιήσει την καστοριανή δεξιοτεχνία της γούνας , έχοντας
έρθει σε επαφή με την τέχνη προ καιρού λόγω οικογενειακής επιχείρησης.
Ετσι της δώθηκε η ευκαιρία να προωθήσει και να παρουσιάσει την ομορφιά της καστοριανής γούνας προκαλώντας τον θαυμασμό των θεσσαλονικιών.
Τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά όπως και η αποδοχή του κοινού. Όλο το κοινό ζητοκράυγασε για την Nidalee , και ετσι κατακτήσαμε την (1η) πρώτη θέση με κριτή το κοινό , αλλά και επίσης άλλη μία διάκριση από την κριτική επιτροπή , κερδίζοντας το έπαθλο της τέρταρτης θέσης (4η) λόγω τρομερής δεξιοτεχνίας και σκηνικής παρουσίασης.



Στα πλάισια της 79ης Δ.Ε.Θ. (Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης) πραγματοποιήθηκε το eGAMING 2014 , το μεγαλύτερο gaming φεστιβάλ των Βαλκανίων. Το περίπτερο 17 της ΔΕΘ-ΗELEXPO από τις 6 ως τις 14 Σεπτεμβρίου πραγματοποίησε ένα δεκαήμερο αφιερωμένο στη σύγχρονη νεολαία, με πυρήνα το gaming, τα anime, την εκπαίδευση και το urban lifestyle, με booths, παρουσιάσεις, κονσόλες, PC, card games, anime corner, graffiti, parkour mini-park, cosplay και πάνω από 40 διαφορετικές δραστηριότητες για το κοινό.

Μέσα σε όλα αυτά πραγματοποιήθηκε και ο διαγωνισμός cosplay, σύμφωνα με τον οποίο , μπορεί κάποιος να υποδυθεί οποιονδήποτε χαρακτήρα από σειρές και games και να παρελάσει μπροστά στη κεντική σκηνή του event υποδύοντας τον ρόλο που αντιπροσώπευε. Οι τρόποι διάκρισης ήταν δύο , ο ένας ήταν μέσω του κοινού και ο δέυτερος μέσω κριτικής επιτροπής.
Παρακάτω σας στέλνω τα έπαθλα :

COSPLAY EVENT
- Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου στις 19:00
Νικητές επιτροπής:
Νικητής κοινού:
One Piece - Φιγούρα Zoro (P.O.P Excellent Model Edition Z), αξίας 124.90E

Στο διαγωνισμό μπορούσε να συμμετάσχει όποιος θέλει , με την προϋπόθεση ότι θα κατασκεύαζε μόνος του τη δική του στολή με επιτρεπτά αγοραστά αντικέιμενα όπως περούκες αξεσουάρ κ.τ.λ.







Οι διακρίσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν ανάμεσα στους 72 -character based- cosplays συμμετέχοντες.