Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Β. Κολλιδά: Τα πρώτα συναισθήματα και οι φωτογραφίες του γάμου της!

Β. Κολλιδά: Τα πρώτα συναισθήματα και οι φωτογραφίες του γάμου της!


Ο πολιτικός της γάμος λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.
Την πρωτόγνωρη εμπειρία του πολιτικού της γάμου με τον αγαπημένο της Γιάννη Εμμανουηλίδη,
εξέφρασε ηΒάσω Κολλιδά μέσα από το προσωπικό της blog Vashionista αναρτώντας ταυτόχρονα στιγμιότυπα από την ευτυχισμένη της στιγμή, δύο μήνες μήνες πριν φέρει στον κόσμο το μωράκι της.
Το γνωστό μοντέλο και πλέον blogger έγραψε με τον τίτλο, "Μόλις παντρεύτηκα":
"Just Married!!!
Έχουν δίκιο οι πιο πολλοί που υποστηρίζουν τον θρησκευτικό γάμο. Είναι στη νοοτροπία του λαού μας, οι προετοιμασίες, ο χορός του Ησαΐα, τα λόγια του παπά, η βροχή από ρύζι και όλα τα υπόλοιπα έθιμα. Μας αρέσει να το ζήσουμε με τα όλα του, να έρθουν οι φίλοι και οι άνθρωποι που πραγματικά μας αγαπούν να γιορτάσουν τη χαρά μας.
Στις 11 Σεπτεμβριου ,έπειτα από δυο υπέροχα χρόνια, κάναμε τον Πολιτικό γάμο μας. Να σας πω την αλήθεια δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτα. Ήμασταν κάπως αμήχανοι... Πήγαμε στο Δημαρχείο, περιμέναμε τη σειρά μας πίσω από άλλα ζευγάρια ,ήμασταν μόνο  πέντε άτομα και όταν ήρθε η σειρά μας, μας διάβασαν δυο λόγια και τελείωσε. Σε 10λεπτα ήμασταν παντρεμένοι. Είχαμε αποφασίσει να μην έχουμε τους δικούς μας μαζί, διότι ήταν μια τυπική και πολύ σύντομη διαδικασία.
Παρόλα αυτά, πιστεύω ότι δυο άνθρωποι δεν χρειάζονται τίποτα από όλα αυτά για να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Το πιο σημαντικό είναι να γνωρίζουν τι ζητάνε ο ένας από τον άλλον, να έχουν ουσιαστική επικοινωνία, να σέβονται και να υποστηρίζουν την επιλογή  τους και να δημιουργήσουν μια υγιείς οικογένεια .
Εγώ νιώθω ότι είναι ο άνθρωπος μου από τη πρώτη στιγμή που μείναμε μαζί, τον ανακαλύπτω κάθε μέρα και το πιο σημαντικό είναι ότι σε λιγότερο από δυο μήνες περιμένουμε έναν υπέροχο μπέμπη να μπει στη ζωή μας και να την κάνει ακόμα πιο όμορφη.
Αυτά έγιναν το πρωί... Το βραδάκι όμως  μας είχαν καλέσει σε ένα τραπέζι , όπου θα ήμασταν μόνο τέσσερα άτομα. Επειδή όμως οι φίλοι μας ήξεραν το πόσο χαρούμενους θα μας έκαναν, σκέφτηκαν να στήσουν  ένα πάρτι έκπληξη. Συνεννοήθηκαν μεταξύ τους και το τραπέζι τελικά έγινε για  δεκαπέντε άτομα.
Δεν μπορώ να σας περιγράψω την χαρά μας, που βλέπαμε τον έναν μετά τον άλλον να έρχεται. Πραγματικά απίστευτα συναισθήματα. Φάγαμε ήπιαμε, κάναμε πλάκα μεταξύ μας, γιατί είχαμε καιρό να βρεθούμε, μας έριξαν και ρύζι (να στεριώσουμε) και φυσικά κόψαμε και τούρτα... Ήταν όλα υπέροχα και τους ευχαριστούμε πολύ. Φαντάζομαι τι έχει να γίνει στον θρησκευτικό....
The End....",
Εμείς να ευχηθούμε να ζήσουν!




http://www.faysbook.gr/