Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Ο “Χοντρός” και ο “Λιγνός” για τελευταία φορά μαζί! (βίντεο)


Ο "Χοντρός" και ο "Λιγνός" για τελευταία φορά μαζί! (Βίντεο)Ένα πραγματικά σπάνιο βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας του Youtube και αφορά το πιο διάσημο κωμικό δίδυμο στην ιστορία του κινηματογράφου.
Ο λόγος για τον Όλιβερ Χάρντι και τον Σταν Λόρελ που έγραψαν τη δική τους ιστορία στον κινηματογράφο με τα καμώματά τους.
Δύο χρόνια πριν το σπάνιο ντοκουμέντο του 1956, ο Χάρντι υπέστη καρδιακή προσβολή και έχασε τα περιττά κιλά. Όμως, η μοίρα είχε διαφορετικά σχέδια καθώς το Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς ο Χάρντι υπέστη ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που τον καθήλωσε στους επόμενους μήνες στο κρεβάτι.
Ο αγαπημένος κινηματογραφικός «Χοντρός» δε μπορούσε να μιλήσει ούτε να κινηθεί. Η μοίρα είχε άλλα σχέδια αφού τον Αύγουστο του 1957 υπέστη δύο νέα εγκεφαλικά και «έφυγε» από τη ζωή λίγες ημέρες αργότερα.
«Ήταν σαν αδελφός μου. Ετσι τελειώνει η ιστορία του Χοντρού και του Λιγνού» είπε. Ο Σταν «έφυγε» από τη ζωή, τον Φεβρουάριο του 1965, μετά από καρδιακή προσβολή.


iefimerida.gr