Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Εκποίηση εμπορευμάτων στο Τελωνείο Κρυσταλλοπηγής.

krystalΟ Διευθυντής του Τελωνείου Κρυσταλλοπηγής διακηρύσσει ότι: Εκτίθενται σε πλειοδοτική δημοπρασία εκποίησης ελεύθερα
δασμών & φόρων εμπορεύματα κυριότητος Ελληνικού Δημοσίου σύμφωνα με τη διαδικασία και τους όρους της ΔΥΟ Τ. 4334/269/71 άρθρο 4 και επόμενα με εξουσιοδότηση του άρθρου 48 παρ. 4 & 5 του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα 2960/01 καθώς και της ΑΥΟ Τ. 6525/421/27-12-2000.
Η δημοπρασία θα γίνει σε αίθουσα του Τελωνείου:
στις 02-10-2014 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12 : 00
με δυνατότητα παράτασης αν υπάρχουν ανώτερες προσφορές.
Η δημοπρασία θα επαναληφθεί την 20/10/2014 και σε περίπτωση που δεν εκποιηθούν η δημοπρασία θα επαναληφθεί την 04/11/2014.
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ
  1. Το Δημόσιο δεν ευθύνεται απέναντι στον τελευταίο πλειοδότη νια την ποιότητα ή κατάστασητων εμπορευμάτων. Για το λόγο αυτό όσοι επιθυμούν να λάβουν μέροςστη δημοπρασίαδικαιούνται να εξετάσουν το εμπόρευμα, γιατί με τη συμμετοχή τουςθεωρείται γνωστή καιαποδεκτή η οποιαδήποτε ποιότητα και κατάσταση αυτών.
  2. Η εξέταση των εκποιούμενων εμπορευμάτων γίνεται τις εργάσιμες ημέρες εκτός της ημέρας διεξαγωγής της δημοπρασίας. Ώρες επίσκεψης 12 : 00 έως 14 : 00
  3. Δεκτό στη δημοπρασία γίνεται οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο αφού δεν έχει απαγορευτεί η συμμετοχή του σε δημόσιες δημοπρασίες από οποιαδήποτε δημόσια αρχή.
  4. Τα εμπορεύματα υπόκεινται στις διατάξεις εισαγωγής (εγκρίσεις, άδειες υπουργείων κ.λ.π.).
  5. Η δημοπρασία κατακυρώνεται στον τελευταίο πλειοδότη με πράξη της Επιτροπής εκποίησης, εφόσον κριθεί συμφέρουσα. Ο τελευταίος πλειοδότης έχει υποχρέωση μέσα σε οκτώ (8) ημέρες από την ημερομηνία της κατακύρωσης σε αυτόν, να καταθέσει το υπόλοιπο ποσό του εκπλειστηριάσματος συν τέλη χαρτοσήμου διαφορετικά θα κηρύσσεται έκπτωτος. Η προκαταβολή του χάνεται και εκπίπτει υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου, γίνεται εκ νέου εις βάρος του αναπλειστηριασμός με την υποχρέωση να αποκαταστήσει και κάθε άλλη ζημία του Δημοσίου.
  6. Μετά την κατακύρωση στο όνομα του τελευταίου πλειοδότη κατατίθεται αμέσως από αυτόν το ένα δέκατο (1/10) του εκπλειστηριάσματος και μετά υπογράφονται τα Πρακτικά της δημοπρασίας από: τον τελευταίο πλειοδότη, τον ελεγκτή και τον κήρυκα.
  7. Ο πλειοδότης παραλαμβάνει τα εμπορεύματα από την αποθήκη με δικές του δαπάνες.
Τέλος, ο πλειοδότης έχει υποχρέωση να καταβάλλει τα κηρύκεια δικαιώματα.

από το fouit.gr