Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Παντρεύτηκε η πιο διάσημη νταντά στον κόσμο, στα 56 της [εικόνες]

Παντρεύτηκε η πιο διάσημη νταντά στον κόσμο, στα 56 της [εικόνες]

Παντρεύτηκε η πιο διάσημη νταντά στον κόσμο, στα 56 της [εικόνες]


Έχουν περάσει χρόνια από τότε που μας χάριζε ξεκαρδιστικές στιγμές με την χαρακτηριστική της φωνή στον ρόλο της νταντάς, η οποία ήταν ντυμένη στην τρίχα, δεν έκανε δουλειές και μάλλον την ...υπηρετούσαν.
Ξεχασιάρα και αμελής, πρόσεχε μόνο την ψυχή των παιδιών, τα οποία ήταν ορφανά και σχεδόν παρατημένα από τον πολυάσχολο μπαμπά τους. Φορούσε ρούχα που δεν ταίριαζαν κανονικά σε μια νταντά και αυτό την έκανε ακόμη πιο αξιολάτρευτη, ενώ στο τέλος την ερωτεύτηκε ο μπαμπάς και την παντρεύτηκε!



Η πιο διάσημη νταντά του κόσμου, η ηθοποιός  Fran Drescher παντρεύτηκε το Σάββατο έναν Ινδό επιστήμονα, τον Δόκτωρα Shiva Ayyadurai, ο οποίος θεωρείται ο εφευρέτης του email. Ο επιστήμονας, 49 ετών, και η ηθοποιός, 56 ετων, παντρεύτηκαν ξαφνικά όπως ανακοίνωσε η ίδια στο twitter.

Ο δόκτωρ Ayyadurai, με καταγωγή από την Βομβάη, έγραψε: «Παντρεύτηκα την πριγκίπισσα-πολεμίστριά μου @frandrescher που μου έστειλε η μαμά μου από τον ουρανό. Γίνε το Φως, η Γνώση, η Αλήθεια, Βρες τον Δρόμο σου».

«Μιλούσα μια μέρα σε σοφούς και επιστήμονες -μιλούσα για καινοτομία, και η Φραν ήταν εκεί και με άκουγε. Την ερωτεύτηκα και είμαστε μαζί από εκείνη την ημέρα. Κάθε ημέρα είναι γιορτή με την Φραν. Κάθε μέρα είναι μια ρομαντική απόδραση μαζί της. Γελάμε συνέχεια και πάντοτε απολαμβάνουμε τις ημέρες μας» δήλωσε ο επιστήμονας  στην  The Huffington Post.





Διαβάστε περισσότερα



































































































































































































































http://www.iefimerida.gr/