Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ:Βρέθηκε νεκρός 53χρονος μέσα στο σπίτι του στο Άργος Ορεστικό Kαστοριάς!

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην Εθνική Τράπεζα του Άργους Ορεστικού. Την ώρα αυτή βρίσκονται έξω από την κατοικία πολίτες οι οποίοι μιλούν για δολοφονία διότι λένε πως στο
σπίτι βρίσκονταν χθες και άλλα άτομα.

Σε πρώτη φάση σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας η αστυνομία μιλά για παθολογικά αίτια.
Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως ένας αλλοδαπός που βρίσκονταν στην οικία μαζί με τον 53χρονο πρωί πρωί σήμερα εξαφανίσθηκε από το σπίτι προς Θεσσαλονίκη όπου και τηλεφώνησε σε αστυνομικό τμήμα λέγοντας » στο Άργος Ορεστικό υπάρχει νεκρός σε αυτή την δ/νση »

Το τμήμα της Θεσσαλονίκης ενημέρωσε το αστυνομικό τμήμα ‘Αργους Ορεστικού και πριν λίγο βρήκαν νεκρό τον 53χρονο με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη.


Πηγή: alphafm.gr

Αυτό είναι το σπίτι που βρέθηκε νεκρός ο 53χρονος (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Σύμφωνα με πληροφορίες του SVOURA ο 53χρονος είναι αλλοδαπός από την αλβανία, κάτοικοι κάνουν λόγο για δολοφονία ενώ η αστυνομία δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής καμία επίσημη ανακοίνωση. Το σώμα του άτυχου άντρα εξετάζεται αυτή την ώρα από ιατροδικαστή.

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι το οποίο έμενε ο 53χρονος:






ΠΗΓΗ: http://svouranews.blogspot.com/


Έλληνας και όχι αλλοδαπός ο 53χρονος που βρέθηκε νεκρός στο Άργος Ορεστικό

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες για τον μυστηριώδη θάνατο του 53χρονου πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για Έλληνα και όχι για αλλοδαπό. Τα αίτια του θανάτου του προέρχονται από παθολογικά αίτια.

Ο άτυχος 53χρονος καταγόταν από τον Νομό Σερρών.