Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

5 τρόποι να διατηρήσεις το μαύρισμα των διακοπών σου !!



5 τρόποι να διατηρήσεις το μαύρισμα των διακοπών σου
Απλοί τρόποι για να κρατήσεις λίγο παραπάνω το εξωτικό σου μαύρισμα…

Γύρισες από τις καλοκαιρινές σου διακοπές και το τροπικό χρώμα που πάσχισες να αποκτήσεις
αρχίζει και ξεθωριάζει;
Γενικότερα, όσο πιο γρήγορα αποκτήσεις το μαύρισμα σου τόσο πιο σύντομα θα το χάσεις. Αν όμως πήρες σταδιακά χρώμα, μπορείς να το διατηρήσεις μέχρι και ένα μήνα μετά τις διακοπές!
Μάθε 5 απλούς τρόπους για να διατηρήσεις το μαύρισμα σου ακόμα περισσότερες ημέρες:
#1 Η σωστή αποτρίχωση:
Απόφυγε τη συχνή αποτρίχωση με κερί, καθώς έτσι αφαιρούνται ευκολότερα τα «μαυρισμένα» κύτταρα από την επιδερμίδα. Για τον επόμενο μήνα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ξυραφάκια.
#2 Απολέπιση:
Φρόντισε τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα να κάνεις ένα ήπιο scrub, με απαλές, κυκλικές κινήσεις για να ανανεώσεις τα κύτταρα της επιδερμίδας σου.
#3 Ενυδάτωση:
Το μαυρισμένο δέρμα χρειάζεται ενυδάτωση. Όσο περισσότερο ενυδατωμένη είναι η επιδερμίδα, τόσο πιο υγιές φαίνεται το μαύρισμα.Οπότε φρόντισε να πίνεις αρκετό νερό και να χρησιμοποιήσεις super ενυδατικά προϊόντα για το δέρμα σου.
#4 Φάε καρότα:
Τα καρότα είναι πλούσια σε β-καροτένια, τα οποία παρατείνουν τη δράση της μελανίνης. Τέτοιες τροφές είναι ακόμα και τα βερίκοκα,το μάνγκο και οι γλυκοπατάτες.
#5 Ντους με κρύο νερό:
Το ζεστό νερό αφυδατώνει την επιδερμίδα κάτι που αργά ή γρήγορα θα οδηγήσει στο ξεφλούδισμα. Οπότε προσπάθησε αυτό το μήνα να κάνεις μπάνιο με δροσερό- κρύο νεράκι.
 http://www.faysbook.gr/